Recenze Mucosolvan Junior 100 ml

Zdravotnický přípravek určený při akutních a chronických zánětlivých a infekčních onemocněních horních i dolních dýchacích cest. Akutní a chronická onemocnění dýchacích cest jsou provázena zvýšenou tvorbou vazkého průduškového hlenu a jeho ztíženým vykašláváním. Pro děti od narození s jahodovou příchutí, bez cukru, alkoholu a umělých barviv. Lze užívat s jídlem i bez jídla.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Mucosolvan Junior je podle recenzí účinný při odstraňování kašle u dětí a nedráždí jako některé přípravky pro dospělé. Někteří zákazníci zmiňují vyšší cenu, ale produkt je považován za spolehlivý a často se objevuje v zásobách pro vnoučata.

• Pomáhá při kašli
  • Vhodný pro děti
  • Nedráždí jako kapky pro dospělé
  • Vyšší cena

lenkaholouskova18. října 2025

Dětem dávám sirup na odhlenění.

Naprosto spokojená

creep24. února 2025

Dětem zabral na odkašlávání dobře.

chuchlovahana3. února 2025

Pro vnoučata, vždy v zásobě

Olga16. května 2024

Pomáhá mi proti kašli!

Pomáhá mi proti kašli, když jsem nastydlá a nedráždí mě jako kapky pro dospělé, tím mentolem, který mi asi vadí!

Registrovaný uživatel20. ledna 2023

od lékaře

Registrovaný uživatel14. ledna 2022

Vyssi cena

Obchod probehl v poradku,Expirace konci za 2 roky.

Registrovaný uživatel31. března 2021

Nic jsem si neobjednala, už by jsem to v únoru řešila.jelikož mi chodily nevyžádané emaily,nemám proč kupovat Junior.Kupovala si nákup paní z Plzně a nevím proč byl zadán můj email,to jsem se od prodejců nedozvěděla,proto žádám o vysvětlení,proč mě neustále obtěžujete se zbožím,které jsem si neobjednala.