Recenze MTF PW12Y

Tlaková myčka MTF PW12Y nabízí výkon a praktičnost v jednom kompaktním zařízení. Model se pyšní moderním designem a nabízí dostatečnou sílu pro efektivní čištění různých povrchů - od chodníků a stěn bazénů po fasády, střechy, zahradní nářadí, nábytek, kola, automobily a mnoho dalšího. Přístroj je vynikající pomocník pro každodenní úklid. Vyznačuje se praktickým držákem na hadici a ergonomickým…

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Vysokotlaký čistič MTF PW12Y je vhodný pro běžné domácí použití, ocení ho uživatelé pro jeho výkon a jednoduchou obsluhu. Někteří zákazníci však upozorňují na nedostatek příslušenství a občasné chybějící komponenty v balení. Pro náročnější úkony může být výkon čističe nedostatečný.

• Výkonný při mytí auta, kola, motocyklu
  • Jednoduchá obsluha
  • Praktický pomocník na dvorku
  • Lehká konstrukce pro přenášení
  • Dobrá cena vzhledem k výkonu
  • Nedostatek příslušenství
  • Chybějící komponenty v balení
  • Slabý výkon pro některé úkony

Jan17. srpna 2026

nevyzkoušeno ještě

radek72049. srpna 2026

Zatím ok

Logi3. července 2026

Jednoduchý na obsluhu, dobrá cena.

Na tak malý ostřikovač hodně drobných komponentů k montáži. Možná díky tomu "někdo" zapomněl přibalit madlo se šroubky.

Použil jsem pouze jednou a funkce v pořádku. Bohužel díky nedodanému madlu, jsem musel projet dalších 50 km na prodejnu do Olomouce pro nové, místo aby mi chybějící komponent Mountfield v rámci reklamace poslal poštou.

valcajs26. června 2026

Malý lehký stroj

Lia28. září 2025

Praktický pomocník na dvorku... umyje vše, co je potřeba, i starší špínu z plastu nebo z betonu či dřeva... velká spokojenost i vzhledem k ceně. Bohužel se nám nepodařilo sehnat rotační kartáč, který bývalo jako příslušenství k čističi možno zakoupit. Tento výrobek mít doma rozhodně chceme a ostatním i pro jeho jednoduché ovládání doporučujeme.

p.hes23. srpna 2025

Lehká do ruky na přenášení

Není víc doplňků

nas.dedousek22. srpna 2025

Tento produkt nemůžu hodnotit neboť jsem ho nezakoupil pro mě byl hodně slabý a proto jsem vyměnil za silnější děkuji

datel777717. července 2025

Super myčka.

frankiebriza24. dubna 2025

Malý skladný ale výkonný vhodný k mytí auta kola motocyklu jednoduchá obsluha

Slušný výkon za velmi slušnou cenu