Vysokotlaký čistič Recenze MTF PW12Y

Recenze MTF PW12Y

Tlaková myčka MTF PW12Y nabízí výkon a praktičnost v jednom kompaktním zařízení. Model se pyšní moderním designem a nabízí dostatečnou sílu pro efektivní čištění různých povrchů - od chodníků a stěn bazénů po fasády, střechy, zahradní nářadí, nábytek, kola, automobily a mnoho dalšího. Přístroj je vynikající pomocník pro každodenní úklid. Vyznačuje se praktickým držákem na hadici a ergonomickým…

Lia28. září 2025

Praktický pomocník na dvorku... umyje vše, co je potřeba, i starší špínu z plastu nebo z betonu či dřeva... velká spokojenost i vzhledem k ceně. Bohužel se nám nepodařilo sehnat rotační kartáč, který bývalo jako příslušenství k čističi možno zakoupit. Tento výrobek mít doma rozhodně chceme a ostatním i pro jeho jednoduché ovládání doporučujeme.

p.hes23. srpna 2025

Lehká do ruky na přenášení

Není víc doplňků

nas.dedousek22. srpna 2025

Tento produkt nemůžu hodnotit neboť jsem ho nezakoupil pro mě byl hodně slabý a proto jsem vyměnil za silnější děkuji

datel777717. července 2025

Super myčka.

frankiebriza24. dubna 2025

Malý skladný ale výkonný vhodný k mytí auta kola motocyklu jednoduchá obsluha

Slušný výkon za velmi slušnou cenu