Drtič větví Recenze MTF PS 70 G

Recenze MTF PS 70 G

Díky spalovacímu motoru je benzinový zahradní drtič MTF PS 70 G nezávislý na elektrické energii. Navíc je velmi výkonný, takže dokáže zpracovat větve s opravdovou lehkostí. Konstrukce umožňuje drtit větve až do průměru 7 cm. Tvar a poloha plnicí násypky umožňují snadné vkládání větví, které drticí systém automaticky natahuje do středové komory s dvounožovou frézou umístěnou na vodorovné hřídeli.

s.kafara15. září 2025

je to pracant

ideální by bylo kdyby nadrcenou štěpku házel pod sebe,suché větve to spíš mele a drobnou měl pak nemusí vždy vymést komínem

rouhodně nákupu nelituju

z.kubickova8. dubna 2025

Likvidace z důvodu zákazu pálení

tvrdikovaj12. března 2025

Dobře se dá přemísťovat, snadná manipulace.

Zasekává se při drcení tvrdšího dřeva v místě, kde má větev více výhonů

Pro drcení rovných větví bez výhonů ideální.

nezmar86. března 2025

Super pomocník, po zahřatí se nezastaví při správné manipulaci s větvemi, rozdrtí větve i o průměru 10 cm , ale musí se opatrně vsouvat (pomalu tam a zpět).

Při rychlím vkládání větví se ucpavá vyhazovák, nemá cenu startovat na malé množství, než se rozjedete nemáte co drtit,

za mě super . dokáže rozdrtit velkou hromadu větví za chvílí, co jsem zakoupil jen lituji, že nebylo koupeno dříve, při vychytaní jak větve vkládat super dělník, co jsem dělal na elektrickém drtiči týden , teť mám za pár hodin.