Grafická karta Recenze MSI GEFORCE RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC

Recenze MSI GEFORCE RTX 4060 VENTUS 2X BLACK 8G OC

Dedikovaná grafická karta MSI doplněná 8GB pamětí s frekvencí 17000 MHz. S takovou pamětí, 128bitovou sběrnicí a jádrem o frekvenci 1830 MHz obdržíte ojedinělou podívanou, ať se jedná o hraní nejnovějších her nebo práci s grafikou. Grafika vybavená rozhraním PCI Express x16 4.0 nabízí celkem 4 výstupy k připojení obrazovky. K dispozici je port DisplayPort 1.4a a HDMI 2.1a.

cz34523831. července 2025

výkon pro mne naprosto dostačující, tichý provoz, slušná cena

někoho bude limitovat pouze 8 GB RAM

slušná karta za rozumné peníze

Registrovaný uživatel20. května 2025

zoufaly vykon zoufale malo VRAM

8 GB VRAM v tehle cenove bylo bezne.. v roce 2016 3060 mela 12 GB vRAM v roce 2021 4060 je vtip a zkouska kolike zakazniku se chytne na 'znacku'

Registrovaný uživatel15. ledna 2025

Skvělý výkon Regulované otáčky ventilátorů. Bez zátěže se netočí.

p.depress10. července 2024

dobrá cena výkon ve full hd nvidia ovladače dlss, rt, atd. sice většina hráčů to neřeší, ale spotřeba ;)

za tu cenu nic

Upgrade z Gtx 1060 super, ale u rtx 3060 to asi úplně cenu nemá, ovladače nvidia jsou super proti konkurenci, výkon ve full hd naprosto super pro všechny nové herní tituly, hlučnost a teploty v normě a podpora dlss rt a podobně super bonus navíc a občas i hodně dobře použitelné. A moc nechápu hate některých youtuberů na tuto grafiku za mě kdo jede full HD doporučuji na 100pro....

Petr10. dubna 2024

jednochá instalace, funkční po zapojení rychlá a kvalitní grafika.

výborná koupě. původně jsem uvažoval i o výměně monitoru, ale změnou grafické karty jsem pochopil, že problém byl jinde :) původní byla RTX 1030 2G