Recenze Mrtvý na Pekelném vrchu - Juraj Červenák

Recenze Mrtvý na Pekelném vrchu - Juraj Červenák

Historická detektivka s prvky špionáže a konspiračního thrilleru, ale i hororu, mysteriózního či dobrodružného románu od hvězdy české a slovenské fantasy. Napínavý děj se odehrává v Horních Uhrách v době tureckých nájezdů. Svéráznými hrdiny jsou ostřílený kapitán Joachim Stein - drsný, přímočarý a prostořeký válečný veterán a notář Matěj Barbarič - vzdělanec, diplomat a cestovatel se slabostí pro…

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

tradičně kvalitní kniha Juraje Červenáka

Registrovaný uživatel21. dubna 2021

Detektivní pohádka ze středověku. Pokud si chcete počíst a přitom mít čistou hlavu, ideální. Přečetla jsem to za 2 dny.

Registrovaný uživatel21. března 2021

Vynikajici historicka detektivka. Prokreslene postavy, krasne popsane hustoricke prostredi prelomu 16. a 17. stoleti bez nesmyslu, dobra detektivni zapletka. Skvely start skvele serie.

Vynikajici historicka detektivka!

Registrovaný uživatel11. října 2020

Mám moc ráda Červenákovy knihy, skvělý děj, detektivka a navíc se příjemně dozvím něco z minulosti.

Za mě super.