Recenze Mrazivý oheň - Amanda Hocking

Recenze Mrazivý oheň - Amanda Hocking

Ukryté hluboko v srdci sněhem pokryté divočiny leží tajné království Kaninů – magická říše stejnou měrou krásná jako zrádná... Bryn Avenová mezi Kaniny nikdy tak úplně nezapadala. Díky svým blond vlasům a modrým očím se vždy cítila jako outsider – s nečistou krví neschopná si získat respekt a postavení. Ale je odhodlaná prokázat svou loajalitu království, které miluje.

Registrovaný uživatel23. října 2021

Bylo to vážně dobré. Kdyby nebyla v akci, tak nevím jestli bych si ji koupila. Četla se mi neskutečně rychle a některé postavy jsem si celkem oblíbila. Hlavní hrdinka je klasická nebojácná holka jako skoro z každé nové YA. Milostný trojúhelník je tady naprosto super a pořád nevím komu víc fandím. Ve výsledku to byla skvělá knížka, která mě celkem dost překvapila.

Chvílí trvalo než se to rozjelo a svět je velmi komplikovaný.

Registrovaný uživatel13. října 2021

Úžasná kniha jak pro mladé čtenáře tak i pro starší, kteří mají rádi tajemno, dobrodružství a trochu toho fantasy. Kniha dokáže rychle vtáhnout do děje a jen těžko se přestává číst.