Priestranný, super pre obidve moje mačky, ktoré sú dosť veľké.Tým, že je krytý, nepráši sa podstielkaa hlavne ju nerozhrabú po celej chodbe.

Velmi prostorná za aktrativní cenu
Jednoduché složení a naše kočička hned vyskousela
Dobrý den jsem spokojená jak s komunikací s obchodem tak s přepravcem nemám co bych vytkla přeji mnoho úspěchů a spokojených zákazníku a těším se na další spolupráci s vámi přeji hezký den s pozdravem Berková Ostrava
Všechno v naprostém pořádku. Vše sedí a produkt odpovídá popisu. Jsem moc spokojena.
prostorný
krom toho,že byl doručen šedý namísto objednanáho modrého je vrchní díl zkroucený ,dvířka na jedné straně dřou a na druhé o cca 2cm nedoléhají.
prostorný
naše kočka jej má ráda
pevný materiál
dlouho vydrží
krásně veliký
perfektně padne do rohu
velice lehké na čištění
velká a prostorná
špatná lopatka ,,,,nejde s ní pořádně čistit wc
Naprosto užasný Kadipalác. Vybrali jsme ho protože Fredy je extrémně vybíravý kocour. Dá se v něm úžasně hrát s pískem klidně i půl hodiny. Používá se několikrát denně.
Potřebujeme ještě jeden.
V tomto WC se vykadísnad i rys. Naše kočka je v něm pořád a je velice spokojená. Pedtím měla menší a z toho jsme jí museli odendat kryt aby se tam vůbec otočila. Všem majitelům koček vřele doporučuji.
Lopatka na exkrementy není úplně povedená ale máme starou asi za 50Kč a tak nám to vůbec nevadí.
Perfektní, dostatečně veliká a ještě k tomu docela dobře vypadá.