Dobrý den, protože mi názory lidí pomohly k výběru těchto vysílaček, rád se podělím o mou zkušenost.
Vybíral jsem dlouho. Vzhledem k ceně, jsem si říkal že to bude hodně ořezaný plastový šunt. Ne, nebylo tak. Pouzdro na vysílačky je pevná skořepina se zipem. Uvnitř jsou solidní přihrádky, vysílačky jsou z kvalitního plastu, nikde nejsou otřepy a ostré hrany. Tlačítka snadno mačkatelná, displej pěkně čitelný. Vozím sebou i náhradní tužkové baterie, v případě, že bych nějak podcenil nabití těch, které jsou součástí vysílaček. Vysílačky jsem používám jako modelář v navádění druhého při hledání modelu. Většina provozu je na polích, přes horizont, na poslední akci jsme hovořili cca 2km od sebe přes velkou trafostanici a bez problémů. Byl jsem až překvapen, jak čisté slovo je ve vysílačce, jako bych mluvil mobilním telefonem. Baterie má velkou výdrž, půl dne mluvení, aniž by ubyla čárka na signalizaci nabití.
Velmi kvalitní sada od Motoroly, jsem rád, že jsem si tuto značku vybral .
Pouze drobnosti, ale zmíním je:
- produkt byl popisován, že zvládne IP x4, tedy i déšť, ale se silnějším deštěm bych přeci jen byl opatrný, kryt pro zásuvku nabíjení a kryt baterií mi nepřipadal nějak zvlášť utěsněný.
- v případě hovoru (vysílání ) je potřeba zmáčknout tlačítko, řádově sekundu počkat a poté hovořit, kolegové mi vždy zmáčkli vysílání a hned hovořili a nechytl jsem začátek.
Doporučuji! Příště si koupím sadu 4ks, ať můžeme vysílat celá partie....