Zatím funguje perfektně, uvidíme jak to dlouho vydrží!

Zatím funguje perfektně, uvidíme jak to dlouho vydrží!
Perfektni skládačka dosahujici kvalit Samsung Z Flip, akorát o 13 tis. levnější než Samsung.
V baleni kryt stejné barvy
Čistý Android. Pro nekoho kdo je zvykly na různé nadstavby trochu nezvyk
Perfektní telefon za skvělou cenu. Při odprodeji Samsung Z flip 6,cena neuvěřitelná.
Manželka spokojená
Byl to dárek pro manželku, která je spokojená, takže dobrý
Telefon je elegantní, příjemný do ruky, kvalitní zpracování. Složený je krásně malý do kabelky i do ruky. Rozložený zase nabízí delší displej,který má kvalitní rozlišení.Telefon disponuje spoustou usnadnění ovládání pomocí gest. Jsem velmi spokojena a mám z něj radost. Baterie vydrží dobře a s rychlonabíječkou je nabitý za 30 min.
zatím žádné - snad vyšší cena, ale za kvalitu se platí :-)
velká spokojenost a radost
Z telefonu jsem nadšená, ohyb je sice trochu vidět, ale mě to třeba nevadí. Menší displej jde využít skoro na všechny aplikace. Přešla jsem ze Samsungu a za mě je telefon i softwarově daleko víc intuitivní. Zatím jsem nenašla nic, co by mi na telefonu vadilo.
+ Design, dílenské zpracování, Motorola cool faktor (voňavá krabice, nostalgická véčková konstrukce), povrch zad u varianty Hematite neklouže, je takový pryžový
+ Kvalita obou displejů
+ Velká baterie, skvělá výdrž, velmi rychlé nabíjení
+ Vzhled a rychlost prostředí, možnosti personalizace
+ Při hovoru se na vnějším displeji zobrazuje logo Motorola (spousta nastavení vzhledu loga), logo se pohybuje jako vodováha (very cool!)
+ Fotoaparáty (nové funkce, kvalita fotek)
+ Bezkonkurenčně nejlepší poměr cena/výkon za flip phone
- Android 16 nezvládá správně aspect ratio u některých aplikací na vnějším displeji (Chrome, Gmail)
- Kdyby existovala černá varianta, nezlobil bych se
- Nedostatek příslušenství (kryty (s magsafe), skiny, atd.)
- Dostupnost pouze na Alze