Recenze Motorola Moto Watch PG38C08254

Motorola Moto Watch představují chytré hodinky, které kombinují moderní design a širokou škálu funkcí, jež uspokojí potřeby každodenního života i sportovních aktivit. Tyto hodinky jsou vybaveny barevným OLED displejem o velikosti 1,43 palce, který nabízí rozlišení 466 x 466 pixelů. Díky tomu je zajištěna jasná a ostrá viditelnost všech informací, ať už se nacházíte v interiéru nebo venku na…

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2

hanamelichnova20. června 2026

Asi všechno. Velký přehled, jednoduchá instalace. Nic složitého

filipzaboj9511. června 2026

Hodinky dobře měří kroky atd. Přehledné v češtině. GPS Výdrž baterie

Nabíjecí dok mě po týdnu odešel! Trochu problém se systémem Android 16.

davca.kriz12. dubna 2026

vzhled výdrž software hodinek přehledná doprovodná aplikace

chybí bezdrátové nabíjení (i když za tu cenu... ) nemají NFC (mě osobně to ale nevadí)

Kvalitní pěkné hodinky s dobrým zpracováním, velmi slušnou výdrží a pěknou doprovodnou aplikací. Zamrzí absence bezdrátového nabíjení a NFC. Jinak nemám co vytknout.

peeter27104. dubna 2026

Výdrž baterie (těch cca 9d v mém požívání) Super kontrastní Amoled a celkově velmi dobrý displej Ovládání přes korunku je super rychlé Hodinky na světle hází odlesky takže to působí jako by měly zaoblený displej a vypadá to dobře Propracovaná aplikace pro monitoring spánku Design hodinek (i když po vybalení z krabice jsem z nich tak nadšený nebyl) Člověk si musí zvyknout a najít si na nich to co se mu líbí Proti Wear OS rychlejší a jednodušší nastavení (třeba budíku, kde si pokud chci,zapnu přepínač, že chci pouze vibrace a nemusim to složite hledat v menu a zakázat zvuky a proklikavat se všude možně) Mám rád Motorolu. Používám dva telefony řady Edge, 30 Ultra a 50 Ultra včetně sluchátek Moto buds+ který jsou skvělý.Vše funguje spolehlivě.

Občas zpomalené reakce systému Dost bídné ciferníky (fakt hrůza) Musel jsem se snažit abych si nějaký vbc nastavil. Jsem rozmlsaný z Wear OS,kde si doinstaluju co chci, třeba ciferník z Pixel Watch, který se mi líbí. Nejde s nimi plavat(asi by šlo ptz hodinky mají ip68 a zvládnou ponoření do metrové hloubky, ale jedná se o statický tlak vody, takže při plavání může být problém.

Pokud by tady byl Wear OS (ale s výdrží techto Motorol) a nebo aspoň kompatibilita aplikací,že si tam nainstaluji jakýkoliv ciferník z Play Store,tak asi by hodinky za mě neměly chybu. Zase tady se mi hrozně líbí že třeba můžu používat s klidem Always on display (viz přiložené foto) a neřešit přitom, že se mi výdrž ze 4d zkrátí na 2 jako u Wear OS kde vás pořád něco upozornuje,hele bacha, tohle žere moc baterie,vypni to. :D

Uživatelský obrázek č. 1Uživatelský obrázek č. 2