Super telefon a výdrž baterie.dizajn mobilu .ulozisko.....foťák..jsem překvapená Doporučuji

Perfektní telefon za příznivou cenu
Absolutní spokojenost se vším všudy.Vše v tomto telefonu je dokonalé.
100 procentní výrobek.
Výdrž baterie... solidní fotky.. pěkný displej... vše funguje jak má
Fotoaparát by měl mít lepší ovládání, v nastavení si nastavím vysokou kvalitu fotek ale po vypnutí foťáku a po znovu zapnutí to musím znova nastavit na vysokou kvalitu protože se to vrátí vždy na původní nastavení
Za ty peníze dobrý telefon , nemám mu skoro co vytknout až na to ovládání a nastavování fotoaparátu kde některé hodnoty které si nastavím nezůstanou nastavené a po opětovném použití musím znovu nastavit hlavně rozlišení vysoké a doporučené. Když dám vysoké tak to se neuloží a musím stále přenastavovat. Aplikace fotoaparát by mohla být o něco lepší.
Výdrž baterie, odezva displeje.
Musel jsem zrušit odemykání obličejem, protože při platbě mobilem se první pokus nezdaří kvůli ověření platby otiskem prstu.
Vyměnil jsem za Nokii a nelituji. Některé vychytávky jsou super a některé nevyužiji, ale hodně se jich dá smazat. Ohledně placení je to možná pouze špatně nastavené, ale zatím to neřeším. Vyhovuje mi odemykání telefonu otiskem prstu.
Dobrá výdrž baterie. Rychlost syst. OK. Cena/výkon dobré. Ale Motorola uměla o chlup lepší displeje. Ale pořád je to hodně dobrý.
O něco méně citlivé spodní 3. menu tlačítka displeje v porovnání s jinými modely. - 1 fyzická sim, druhá e-sim je virtuální. Měli uvést v popisku.
V globálu spokojenost. Koupil bych si asi znova.
O parník dále proti Xiaomi 11
Zatím krátce používám
Vážení přátelé ano!
Která značka má komerční mobily na trhu více jak 40 let? Nevíš co?? Ale asi už asi tušíš. Tuhle tradici prostě musíš mít na stole...tak nekoukej a objednávej. A vem i babce!
perfektní fotky jednoduše se ovládá a baterie vydrží 3 dny a to ho nešetřím
Zatím spokojenost už jsem jednu Motorolu mel a neměnil bych
Výdrž baterie, celkově používání, Motorola gesta.
Slabší foťák, ale za tu cenu to jde.
Pro běžného uživatele naprosto dostačující mobil.
Parametry, rychlost, výdrž baterie, vzhled vše super!
Za tu cenu velmi spokojen. S takovými parametry mobily stojí 15 až 20 tisíc i více!
Mobil mám krátce, ale jsem s ním nadmíru spokojená. Zatím jsem na něm nenašla žádné chyby či negativní věci.
Cena, výbava
Slušný mobil, rychlý a vybavený