Mobilní telefon Recenze Motorola Moto G24 Power Edition NFC

Recenze Motorola Moto G24 Power Edition NFC

Mobilnímu telefonu Motorola Moto G24 Power Edition poskytuje výkon osmijádrový procesor MediaTek Helio G85 pracující na frekvenci 2 GHz. Ten zajistí plynulý chod operačního systému Android 14. Zobrazení má na starost 6,56" IPS displej s rozlišením 1612 x 720 px, obnovovací frekvencí 90 Hz a jemností 269 PPI. Energií telefon zásobuje baterie o kapacitě 6000 mAh.

a.schlegl26. července 2025

co chcete za ty peníze ? můj názor je že tento telefon je super za tu částku

nevím co shrnovat , za mě OK

Darwin26. dubna 2025

Kvalitní

Kvalitní

Slabý13. ledna 2025

Slušná výdrž (obvykle 2-3 dny) Dostatek paměti Obraz je docela ostrý Nepříliš velké rozměry a hmotnost Poměrně rychlé nabíjení Dobře padne do ruky a lze ho ovládat jednou rukou Proti staršímu telefonu je rychlejší

Nefunguje mi přepnutí na obrázek po vyfocení (nevím, jestli to nemám někde vypnuté). Uvítal bych nějakou poradnu na telefonu, ale zatím jsem nic podobného nenašel. Kvalita fotografií měla být dle mého očekávání trochu větší.

S telefonem jsem zatím celkem spokojený, i když nesplňuje úplně všechny mé předpoklady, Na druhé straně - za relativně nízkou cenu je to docela slušný mobil.

PosltJa7. října 2024

Dělá co má a pro moje potřeby akorat

Spousta předinstalovaných zbytečných aplikaci,

Za ty peníze dost dobrý

soused.x26. září 2024

Skoro čistý android, dobrá cena, kompletnost balení.

Pro důchodce či úplného začátečníka s dotykovým a "chytrým" telefonem ideální volba.

Varianta 8/256 GB Glacier Blue
Registrovaný uživatel18. července 2024

Velká baterie, rychlost načítání, velké úložiště a levná cena.

Doporučuji tento mobil.