Od prvního dne nejde rychlonabíjení,fotky špatné

Od prvního dne nejde rychlonabíjení,fotky špatné
všechno podle představ
Dobrý telefon pro běžného uživatele
libi semi 8 gb ram
problemi když volam tak po 1 min najednou je ticho i když druhy mě slišy ja ne
Vypadá pěkně, to je jediné.
Nejhorší telefon jaký jsem kdy měla, naštěstí mi ho dcera omylem utopila v moři.
Fotoaparát absolutně nepoužitelný, rozmazané fotky a v noci raději ani nefotit. Velký šum fotek, špatně zaostřuje. Fotoaparát je opravu pozadu. Videa také děs.
Při volání se mi stále něco zapíná, vypne se zvuk, zapne se nerušit... katastrofa.
nikdy více
Zatím spokojenost ,funguje jak má ! Je to věcí názoru, po zkušenostech s jinými smartphony a radou prodavače koupě nelituji !!
Nevím o žádných . Jde o zvyk .
SUPER SMARTPHON .Ve střední běžné třídě, ničím neurazí pro běžné užívání. Mezi ostatními smartphony se rozhodně neztratí .
Ctecka prstu
Nfc
Foťák
Zaseky
Neustale se spoustejici horní roleta (napr pri hovoru je to opravdu pain)
Dal jsem na doporučení a přešel jsem po x letech z Xiaomi. Vzhledem k tomu, ze jsem kupoval cenově i papirove vyšší standard, nez na ktery jsem byl zvyklý, ocekaval jsem vyznamny skok k lepšímu. Nekonal se. Plynulost, ergonomie a odezva displaye je o dost horší nez byla u meho predchoziho redmi 9.
Je to dobrý velmi telefon.