Super ve všech stránkách všem doporučuji
Koupila bych znovu

Super ve všech stránkách všem doporučuji
Koupila bych znovu
Slušná baterka. A výdrž se zase tolik nezhorší, když zapnu SIMky (ano, většinou je mám vypnuté a je to můj přenosný počítač).
Zapnutí foťáku nebo svítilny zatřepáním mobilu.
Pořádný silikonový obal.
Slušné fotky za tu cenu.
(Mobil mám asi měsíc.)
Některá nastavení jsou na děsně moc kliků (oproti Ulefone s Androidem 7, 9, 10), třeba zapnutí, vypnutí mobilních dat, SIMky, WiFi.
Nefunguje nahrávání hovorů, ale to je asi problém od Google plošně. Nepomohlo ani několik různých aplikací, asi to chce hledat mimo Google Play.
Svého času nefungovalo zapínání foťáků klepáním, vyřešil nějaký automatický update.
Tovární aplikace na kontakty byla úplně k ničemu, nezobrazovala kontakty, co byly v mobilu přetaženy z jiného, chtělo to nainstalovat jinou.
Když provádí v noci update, je do rána mimo normální provoz. A hláška "Hello Moto" uprostřed noci do toho nočního ticha bytu, to potěší...
Jsem spokojená. Po přechodu z Ulefonu se musím některé věci znovu učit, jak se dělají. Ale poměr cena výkon příjemný.
Poměr cena/výkon, je u tohoto telefonu výborná, pro důchodce naprosto dostačující, funguje jak jsem očekával.
Skvělý mobil za skvělou cenu
Během hovoru několikrát vypadne zvuk, dokud se to nepřepne na hlasito a zpět, zvuk nefunguje. Nedoporučuji po reklamaci to stejné.
cena, výbava,
menší výkon procesoru, není to iPhone :)
spokojenost po všech stránkách
strašný
Dobrá cena, slušný výkon, žádné zbytečnosti v androidu, velká výdrž baterie.
Pro mě nic.
Dobrý mobil ve své cenové relaci.
Spolehlivý, kvalitní displej, dostatečná paměť..
Pořídil jsem pro děti 9 a 11 super, postačující..
vzhled, cena, výkon