Ma velmi dobrou obrazovku, a za tu cenu, dobre foti.

Ma velmi dobrou obrazovku, a za tu cenu, dobre foti.
Rychlý, dobře se ovládá i jednou rukou. Skvělý reproduktor, jasný a čistý zvuk. Dokonalý fotoaparát dělá výborné fotky. Úžasné barvy. Sledování filmů je zážitek.
Nejsou a nikdy nebudou.
Špičkový mobil. Ostatně jako všechny modely této značky. Motorola je mezi mobilními telefony stejná legenda jako Colt 1911 mezi pistolemi, Porsche 911 mezi auty nebo Harley Davidson mezi motorkami.
Vzhledem k dosavadnímu výkonu velmi nízká cena. Velikost, která mě vyhovuje, součástí balení obal. Telefon zatím dělá vče, co od něj potřebuji.
Při zapnutí telefonu a při přihlášení se do aplikace po zapnutí trvá aplikaci pár vteřin, než se "vzpamatuje".
Jednoznačně doporučuji, o několik tisíc dražší přístroje poskytují stejné služby.
váha.rozměry
Pro starší uživatele, zejména zvyklé na systém telefonů Samasung nesrozumitelný. Tedy z mého hlediska. Koupil a po řadě neúspěchů s nastavením vrátil.
Záleží asi na jdnotlivci a možná pro uživatele co si jej pořídí bez přechozích zkušenostech asi vhodný. Nicméně starším uživatelům jej osobně nedoporučuji.
Jsem spokojený
nízká cena
velmi pomalá odezva
špatná citlivost na psaní na klávesnici
slabý fotoaparát
otravné default vyzvánění a upozornění
příště bych si radši připlatil za lepší model/značku
Dostačující pro běžného uživatele
Kapacita baterie
Velikost, výdrž baterie.
Průměrný
V každém případě je tento mobil svými vlastnostmi a vzhledem velmi dobrý a v neposlední řadě co se ceny týká
asi nejlevnější . Byly to tedy dost dobré důvody proč jsem si jej zakoupil . Jeho operační schopnosti mají i jiné , tomuto podobné ale protože tento mobil je skoro stejný jako ty cenově vyšší tak nebylo co řešit ….
Nějaký čas jsem tento přístroj nepoužíval protože jsem k tomu abych využil vše čím je vybaven neměl celkové menu
které jsem si na dožádání vytiskl a teď teprve je vše OK !
Alespoň dosud nemohu uvést nějaké zápory ale snad jen to že výrobce dodává neobsažnou příručku která je
pouze v angličtině a to jen takové zběžné informace .
To naprosto obsažné menu jsem si vytiskl (celé obsahuje 380 stránek) při čemž jsem musel jednu po druhé
prohlížet abych tiskl pouze to co je pro mne důležité …..
Jinak zatím o nějakých nedostatcích nevím - snad až co ukáže doba jeho užívání .
Dle mne se jedná zakoupení tohoto mobilu jednoznačně jako výhodné ( Android ) .