Recenze Motorola Moto E32

Chytrý telefon Motorola Moto E32 disponuje 6,5" IPS displejem, osmijádrovým procesorem Unisoc T606, interní pamětí s kapacitou 64 GB, trojicí fotoaparátů a OS Android 11. Ve výbavě nechybí Wi-Fi 4, Bluetooth 5.0, 4G LTE, GPS, odemykání obličejem a čtečka otisků prstů umístěná na boku. Pohání ho baterie s kapacitou 5 000 mAh, kterou můžete rychle dobít pomocí 18W nabíjení. Mezi konektory patří…

bilek.ivan10. prosince 2023

velký display spousta funkci celkem rychlý dlouhá výdrž baterie cca 2dny

větší hmotnost není pro malou ruku

Používám ho jako firemní telefon na volání, sms, kalendář atd. Pro kancelářskou práci bohatě stačí. Nevýhodou je větší hmotnost. Pro ženy asi taky moc nebude, protože má velký display, což se s malými rukami špatně ovládá (naštěstí mám velké ruce :-)) Kupoval jsem za asi 1900kč, takže za ty peníze super telefon.

Registrovaný uživatel1. října 2023

Podle dcery superrrr

Registrovaný uživatel16. srpna 2023

pěkný

Registrovaný uživatel22. července 2023

Opravdu dlouhá výdrž baterie. Jednoduchý mobil bez zbytečných aplikací. Notifikační dioda.

Registrovaný uživatel18. prosince 2022

Notifikační led dioda, android, svítilna se spouští zatřesením, silná baterie.

Na můj osobní vkus je zbytečně vysoký, uvítal bych o 3 cm kratší. Ale takové se už asi dnes nevyrábí a je to také o zvyku. Byl jsem zvyklí na menší, tak si zvyknu na větší, ale v kapse se prostě hůř nosí.

Pěkný kvalitní telefon který má jako jeden z mála nových telefonů notifikační led diodu pro nepřijatý hovor nebo příchozí sms. A navíc jí má skrytou v obrazovce nahoře a je vidět jen když bliká, jinak o ní nevíte. Svítilna (kterou často používám) se zapne pouhým zatřesením s telefonem, zatřesením se i vypne. Má jednu z nejsilnějších baterií, dlouho vydrží. Jediné co mě trochu mrzí (ale s tím jsem počítal už při objednávce) je velikost. Bohužel všechny nové telefony se dělají na můj osobní vkus moc veliké. Našířku je v pohodě, je jako můj starý telefon, ale na výšku bych ho o 3 CM zkrátil. Jinak ale super telefon.

Varianta 64 GB Slate Grey