Recenze Motorola Edge 60 Neo

Mobilní telefon Motorola Edge 60 Neo je chytrý telefon, který nabízí širokou škálu funkcí pro každodenní použití. Je vybaven 6,36" P-OLED displejem s rozlišením 2670 x 1200 pixelů, který poskytuje ostrý a jasný obraz. Displej podporuje obnovovací frekvenci 120 Hz, což oceníte při sledování rychlých scén nebo hraní her. Ochranu displeje zajišťuje Gorilla Glass, které chrání před škrábanci a…

4 recenze

hlavax19. března 2026

Nasmrděná krabička, nastavení telefonu je dost omezené (např. nelze vypnout displej softwarovým tlačítkem) a mohlo by být přehlednější. Chybí aplikace kompas, při zapnutí stopaře v seznam mapách mi gps chvilku létá sem tam, takže se přičtou metry navíc (nevim jestli je problém map nebo gps v telefonu). Musí se nainstalovat extra aplikace, aby šlo omezit přístup k internetu (nativně lze jen zakázat využití dat na pozadí a ještě po jednom, ne hromadně). Jinak jsem celkem spokojená, hlavně s velikostí, která je oproti POCO M6 o dost přijemnější. Za těch 10000 jsem teda čekala víc.

Registrovaný uživatel5. března 2026

baterie vydrží dost dlouho, výkon v pohodě, plynulý. příjemné je zapnutí a vypnutí baterky zatřesením,

havlanjan25. ledna 2026

Výborné ovládání, poměrně rychlý, výborný foťák

Registrovaný uživatel25. prosince 2025

Security updaty do roku 2031 Výborný displej (nebolí z něj hlava, pokud jste citliví na PWM regulaci jasu) Slušný fotoaparát 12 GB RAM Relativně málo předinstalovaného "bordelu" Kryt v balení

Procesor není úplně nejrychlejší. Dnes to není problém, ale za pět let už možná bude. Vestavěná aplikace na fotoaparát má otřesné HDR, která některé fotografie dělá nepoužitelnými. Musel jsem nainstalovat jinou (Fossify Camera). V den psaní recenze tři měsíce starý security update. Motorola slibuje updaty každé dva měsíce.

Dobrý telefon střední třídy, který kazí aplikace kamery. Excelentní volba pro lidi citlivé na PWM regulaci jasu.