Motobaterie Recenze Motobatt MB16A 17,5Ah 12V

Recenze Motobatt MB16A 17,5Ah 12V

Motobatt MB16A 17,5Ah 12V je motobaterie vybavena speciálním nástavcem, díky kterým si můžete upravit rozměry baterie dle vašich potřeb. AGM technologie umožňuje variabilní umístění baterie, tzn. může být nakloněna nebo i položena a snáší hluboké vybití, tzn. je odolná vůči různým režimům provozu (přežije zimu, když na motocyklu nejezdíte).

Registrovaný uživatel28. srpna 2024

Zatím velká spokojenost jak s objednáním, tak s dodáním i se samotným produktem. Moto krásně startuje, baterka šlape jak hodinky, pořád krásně drží kapacitu. Je to první sezóna, tak uvidíme :-)

Trochu problém s montáží do moto, kam měla přesně pasovat (asi je o nějaký milimetřík větší než origo, ale nakonec se to zvládlo.

Registrovaný uživatel7. července 2022

Bezúdržbová, nevyteče, podle popisu i o malinko vyšší startovací proud.

Přiložené nástavce na póly baterie se povolují. Není to úplně vychytané, ale pérovka vyřešila.

Zatím ji mám krátce, Těžko dělat závěry. Ale snad bude v pohodě.

Registrovaný uživatel24. dubna 2022

Vše naprosto profesionální. Baterka sedí a už se mnou v sobotu dala 300 km výjezd.

Budu doporučovat.

Registrovaný uživatel15. května 2019

Velice příznivá cena, dobrá životnost, předchozí baterie této značky mi sloužila 7 let. A hlavně, je to gelovka, jiného výrobce akumulátoru tohoto podivného tvaru jsem nikde nenašel, jen samé olovo-kapalinové.

Rozhodně doporučuji koupi tohoto akumulátoru.