barva na zeď Recenze Motip Dupli Color magnetická barva na tabule 500 ml šedá/černá

Recenze Motip Dupli Color magnetická barva na tabule 500 ml šedá/černá

Dupli-Color magnetická barva je vodou ředitelná barva určena pro vnitřní použití. Barva obsahuje železné pigmenty, které umožňují připevnit na malbu magnety. Tento produkt nabízí mnoho využití v nejrůznějších oblastech ve školce, škole, kanceláři nebo dětských pokojích. Pokud byla barva aplikovaná v dostatečně silné vrstvě, můžete ji přetřít jakoukoliv disperzní barvou nebo přetapetovat tenkou…

1 recenze

dvorin17. května 2024

Výborně funguje a mohu rozhodně doporučit. Kéž by každý eShop fungoval takto

Toto není zápor, ale doporučení. Neuvědomil jsem si, že je to vlastně směs barvy a mikročástic kovu a když jsem poprvé čistil váleček rukou, tak jako při normálním malování, tak jsem si píchnul do prstu jednu šponu, která šla pak obtížně vyndat. Takže doporučují při práci klidně jednorázové gumové rukavice (použil jsem ty co používám na vaření) a dále radši respirátor (z dob covidu jich mám doma dost), protože ten aceton z ré barvy dost čpí a člověku se může udělat nevolno, pokud není místnost dobře odvětrávána.

Z cest máme spostu magnetek a již jsme zaplnili 2 plechy 100x60 cm. Nechtělo se mi na zeď vrtat další zbytečně těžký plech, tak jsem se podíval po alternativních metodách a narazil jsem na magnetickou barvu. Již první nátěr udržel menší magnety, po 3 nátěrech už je síla dostačující, ale přesto provedu radši 4-tý nátěr.