Helium do balónku Recenze Morlando Helium set na 25 balónků

Recenze Morlando Helium set na 25 balónků

Součástí setu je: láhev se stlačeným heliem o objemu 1,3 l, 25 ks pastelových balónků velikosti 20 cm, český návod. Balónky naplněné heliem se vznášejí a jsou tak velmi populární u dětí. Mají také výraznější estetický efekt. Manipulace s lahví a přiloženým speciálním nafukovacím ventilem je zcela bezpečná a jednoduchá.

Registrovaný uživatel5. listopadu 2022

Sotva naplnil 20 balonků. Největší zápor je ale v tom, že naplněné balónky nevydržely ani 8 hodin nafouknuté!! Připravili jsme balonky na oslavu pozdě v noci, aby dcera měla překvapeni hned od rána a všechny balónky se válely na zemi.

Registrovaný uživatel25. října 2021

na obalu je napsáno na 25 balonků, nafoukla jsem 9 a helium bylo pryč... a to jsem to vůbec nenafukovala moc, to už jsem poučena z dřívější zkušenosti....

Byla jsem opravdu znechucena, že za takovou cenu nafouknu 9 balonku, už nikdy helium kupovat nebudu, opravdu mě to zklamalo...

Registrovaný uživatel7. února 2021

Balonky naplněné heliem mají pro děti velké kouzlo, syn byl nadšený.

Cena Nechápu, proč nelze nádobu opakovaně plnit plynem, takto je to hodně neekologicke

Určitě malé potěší, ale cena je vyssi

Registrovaný uživatel11. ledna 2021

bylo super,že jsem si chodící balónek(lamu),jako jeden z dárků mohla nafouknout dle potřeby,až když se mi to hodilo, manipulace snadná a navíc výhoda možnosti případného dofouknutí po nějaké době

neobjevily se