- balónky zpuchřelé, nešly nafouknout, praskaly
- množství náplně rozhodně nebylo na 100 ks balónků
- nespokojenost s cenou v porovnání s kvalitou

Helium set Morlando umožňuje zábavu na více oslavách, ale jeho kapacita často nedosahuje udávaného počtu balónků. Uživatelé si stěžují na netěsnící ventil a nepraktické nafukování, což snižuje celkovou spokojenost. Pro větší oslavy je vhodný, ale vyžaduje trpělivost při manipulaci.
- balónky zpuchřelé, nešly nafouknout, praskaly
- množství náplně rozhodně nebylo na 100 ks balónků
- nespokojenost s cenou v porovnání s kvalitou
Vše v nejlepším pořádku!!!
Lítá to.
Základní ventil je šílený, bez těsnění utíká plyn okolo.
Nepraktický nafukovací ventil, asi i hodně helia ušlo - nafouknuto cca 60 balonků.
Bomba byla skutečně hodně velká a nafoukli jsme s ní spoustu balónků
Jednoduché použití
Bomba nám vyšla na dvě narozeninové oslavy
Děti i dospělí měli velkou radosti
Větší rozměry i hmotnost
Bombu bychom určitě doporučili, hlavně pokud plánujete větší oslavu s velkými fóliovými balónky, nebo s více balónky. Bomba nám vyšla dokonce na dvě oslavy. Jednoduše se s ní manipulovalo, ale chce to grif. U nás bylo zapotřebí vždy alespoň dvou lidí - jeden foukal, druhý potom vázal provázek.
Lehká obsluha
Max.50 balónků
Výzdoba a pobavení na svatbu.
Nfoukli jsme 3é balonků a více to nefungovalo. Nevím, zda je jsme vyčerpali náplň nebo již nefunguje nástavec s páčkou na nafouknutí. Obě varianty jsou ale špatně.
Kapacita není taková, jako je udávána.
Dobrá manipulace.
Velký obsah - užije se spousta legrace při dětské oslavě