Vestavná trouba Recenze MORA VTPS 777 BX

Recenze MORA VTPS 777 BX

Elegantní nerezovo-černá vestavná pyrolytická trouba MORA VTPS 547 BX s extra parou, díky čemu bude vaření v páře úplná hračka. Stačí nalít vodu do hlubokého plechu a vychutnat si jídlo nabité živinami a vitamíny. Výkonná multifunkční trouba spadá do energetické třídy A+. Se zamačkávacími knoflíky jednoduše nastavíte požadovaný program pečení a teplotu.

Registrovaný uživatel20. prosince 2023

Splnila svúj účel-peče.Vypadá pěkně,rychle se nahřívá a po vypnutí ještě dlouho udržuje teplotu,takže raději nastavit vypnutí o něco dřív.

Její ovládán se mi zdá být zbytečně zdlouhavé,displej není oproti mé předešlé dobře čitelný z trochu větší vzdálenosti(cca 6 m).

Nemám žádný vyloženě záporný poznatek,ale ta má předešlá s 2 knoflíky a čitelnějším displejem byla lepší svou jednoduchou obsluhou a rovněž plnila svůj účel.

Registrovaný uživatel17. listopadu 2023

rychlé nahřátí rovnoměrné pečení

složité přenastavení teploty a času v průběhu pečení

Registrovaný uživatel27. září 2023

Prostorná, rychle se nahřívá. Zatím víc nevyzkoušeno

Hodně složité a zdlouhavé ovládání. Příště dám přednost klasickému knoflíkovému ovládání.

Registrovaný uživatel26. srpna 2022

Dle parametrů ideální spotřebič, přesně podle představ, nejen poměr cena/výkon

Nevyzkoušel jsem, 6 měsíců jsem na výrobek čekal u dvou dodavatelů, nakonec jsem to vzdal a zrušil obj.

Výrobce déle než 6 měs. není schopen vyrobit daný spotřebič. Myslím, že to nedělá nejen dobrou reklamu, ale přináší velikou ztrátu.