Vestavná trouba Recenze MORA VTPS 547 BX

Recenze MORA VTPS 547 BX

Vestavná trouba MORA VTPS 547 BX v černo nerezovém provedení se řadí do úsporné energetické třídy A+. Disponuje extra párou, což vám přinese ještě jednodušší vaření v troubě. Trouba o objemu 70 l nabízí možnost regulace teploty max. 275 °C.

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

jednoduché ovládání, jinak nižší standart.

Teleskopické vysouvací vodítko - původně jsem si myslela, že budou 3. Ohromné štěstí že je pouze 1. Toto vodítko je k ničemu, je špatně opracováno, po celé vodící liště jsou vnitřní strany ostré jako nůž, neopracované. Při prvním nastavování jsem se pořezala. Nasunout na plech zarážky trvá, není to jednoduché. Vybavení trouby je celkem chudobné: 1 plech mělký (přišel odřený), 1 hluboký pekáč a řošt. Vybavení s párou - nalití vody na plech, to je na srandu. To jsem dělala již před 40 lety v obyčejné troubě. Myslela jsem si, že to bude již více vymakané.

Dlouho jsem uvažovala, jakou troubu a plynovou desku si koupit. Hledala jsem dlouho na internetu, značka Mora byla hodně vychvalována, v obchodě jsem nebyla schopna si tuto troubu i desku prohlédnout. Byla to hrubá chyba. Pro mne tento nákup byl velké zklamání, nejprve jsem si myslela, že ve svém věku se nebudu rozčilovat a dám ji někomu zdarma, ale zatnula jsem zuby a používám ji. Teleskopické vodítko jsem vyhodila, dokoupím si další rošt a zamáčknu slzu při pohledu na jiné trouby v této cenové relaci. Vcelku špatná volba nákupu.

Registrovaný uživatel25. listopadu 2021

Jsem spokojen se samočištěním. Používám 3x za týden

Splnil mé představy a požadavky

Registrovaný uživatel16. června 2021

Studená dvířka(děti se nespálí), teleskopické výsuvy, plechy jako příslušenství jsou perfektní, snadná údržba, je do ní pěkně vidět, digitální ovládání.

Vybírali jsme po zkušenostech se stejnou troubou, kterou má syn a je s ní spokojený. Za dobrou cenu srovnatelná kvalita s dražšími značkami.

Registrovaný uživatel18. dubna 2021

MORA je naše oblíbená značka, vždy splní, co požadujeme, cenově výhodná a kvalitní. VTPS 547 BX = rychlá orientace v nastavení programu a teploty, tichý chod, jednoduchá údržba. Troubu používáme každý den.

Registrovaný uživatel16. dubna 2021

Po měsíčním používání se zablokovala dvířka trouby