Digestoř Recenze MORA OT 651 X

Recenze MORA OT 651 X

Vestavná výsuvná digestoř Mora OT 651 X v elegantním moderním provedení je praktickým pomocníkem do každé kuchyně, který zamezí šíření pachů vzniklých při vaření. Disponuje 3 rychlostmi výkonu, které můžete volit přesně podle potřeby a intenzity vaření. Díky posuvnému čelu dokonale splyne s kuchyňkou linkou, neboť motor s horním odtahem je ukrytý uvnitř skříňky. Digestoř je možné také používat na…

afridrisek30. listopadu 2025

Po reklamácii keď mi doviezli pokrceny plech vsichnoi se vyhybaj zodpovednosti i Když sem chtel kúpiť náhradni dil servis tento náhradni dil nedodáva výroba nechce poslať nekúpil nich nikdy od nich zadný výrobok i každému po vim tak mi zostal poškodený digestor nelze ND dokúpiť nikde katastrofa Fridrisek

zdenek.vlkojan24. června 2025

Příjemné překvapení je nízká hlučnost(v porovnání s předchozím přístrojem. Po instalaci do původní skříňky je digesto velmi nenápadná.

Zařízení používáme teprve krátce, takže jsme zatím na žádné nedostatky nenarazili.

Zařízení splňuje naše předpoklady.

Registrovaný uživatel2. listopadu 2023

Výsuvná část namontována křivě. Viditelné pouhým okem. Chyběl spínač vypnutí digestoře při zasunutí. Ovládací knoflíky by si zasloužily mřížku mezi sebou.

Za ty peníze to jde, ale žádný zázrak.

Registrovaný uživatel6. dubna 2023

Ještě není v provozu

Registrovaný uživatel4. listopadu 2022

Vysouvací panel. I na vysouvací části je filtr.

Tlačítka na spouštění větráku a světla lze zapnout, až se vysune panel. Bez vysunutého panelu nelze zapnout. Doufám, že se tlačítka brzy nepromáčknou a nebudeme muset znovu vyměňovat digestoř. Předchozí digestoř měla spínače řešené jiným způsobem a bylo to lepší.

Registrovaný uživatel3. září 2022

Přišlo poškozené

Registrovaný uživatel30. března 2022

Smontované jako z číny, jak se říká horkou jehlou, konstrukce pokřivená a při zasunutí se automaticky vypíná ventilátor ale světlo už ne jako tomu bylo u předchozích modelů. Co se mě týče tak jsem nespokojen.

Registrovaný uživatel6. února 2022

dobrá cena, jednoduchá montáž

Registrovaný uživatel29. listopadu 2021

Zatim nemam namontovano.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Chtěla jsem nerez a přišlo mi bíle provedení výrobku!

Registrovaný uživatel5. října 2021

Velmi málo světla. Nejsou zde LED diody, jak se uvádí.

Registrovaný uživatel26. srpna 2021

skladný, praktický

Registrovaný uživatel30. dubna 2021

Dobrá cena

Škoda že se to nepovedlo včas

Registrovaný uživatel21. února 2021

Je to nové ale to je asi tak vše.

Od pohledu aušus, odfláklé. Celé se to různě kroutí, těch málo šroubových spojů co tam je jsou miniaturní samořezné M4. Zbytek šasí na sobě drží jen jednoduchými zámky. Výrobce v dodávce balení sliboval uhlíkové filtry. Filtry samozřejmě nikde. návod k použití a instalaci to je výsměch do očí. K obrázkům instalace chybí doprovodný text. Zbytek je jen zřeknutí se výrobce ze zodpovědnosti za újmu. Kit na uchycení do skříně který jsem potřeboval není součástí dodávky a u Mory ho neseženete. Pouze v domácích potřebách je to údajně jakýsi kit Gorenje (to jsem se dozvěděl z manuálu k digestoři). To už samo o sobě jasně vypovídá o čem že Mora je....

Registrovaný uživatel12. ledna 2021

funguje dle představ

Registrovaný uživatel15. listopadu 2020

huci to a nesaje to

Registrovaný uživatel1. října 2020

Odsává.

Design a kvalita příšerná. Krycí přední umělohmotná lišta se při každém otevření prohýbá až se bojím že mi zůstane v ruce. Potřebovala jsem bílou krycí listu a doufala jsem že Mora nezklame. Ale zklamala. Nejradši bych vrátila, ale je již namontována!

Zklamání

Clif3. července 2020

Na stupeň 1 a 2 tichý chod. Stupeň 3 už hlučný ale zase silný odtah.

V návodu pro montáž vestavby psaná míra 14cm. Při namontování se díky váze a tenkému plechu prověsí ještě o 5mm a vznikne nepěkná vůle mezi digestoří a skříní linky!!!

Poměr kvality a ceny výborný.

Registrovaný uživatel7. června 2020

Fakt dobrý

Koupila bych znovu

Registrovaný uživatel1. června 2020

Ověřena kvalita versus cena.