Myčka nádobí Recenze MORA IM 687

Recenze MORA IM 687

Přáli byste si využít čas jinak než mytím nádobí a rádi byste podpořili ušetření cenných minut a vody? Tato vestavná myčka MORA IM 687 dokáže zbavit nečistot až 16 sad použitého nádobí a vy se můžete věnovat svým koníčkům či rodině. Díky tomuto modelu myčky si nemusíte dělat starosti z markantních finančních nákladů, jelikož náleží do energetické třídy C. Myčka umí pracovat velmi tiše, její…

Registrovaný uživatel18. srpna 2021

Tichá, úsporná, velmi dobře myje, vejde se do ní velké množství nádobí, přihrádky chytře vymyšlené.

Jsme velmi spokojeni.

Registrovaný uživatel16. srpna 2021

šuplík na příbory velmi intuitivní nastavení mycího programu- ikony které napoví a člověk nemusí vytahovat manuál otevření dveří po ukončení programu - pokud se nádobí hned nevytáhne, tak ještě samo doschne

Registrovaný uživatel26. července 2021

Oproti původní je myčka lehká jsem ráda za prostor jen pro příbory. Jinak za tak krátkou dobu nenastal žádný problém a s mytím jsem také spokojena.