Nádherné sněhule, pohodlné. Mám od této značky i nízké sněhule a velká paráda. Doporučuji.
Moderní sněhule.

Moderní sněhule.
Velmi teplé a pohodlné
jsou proste uzasne
jine bych si neprala
Asi jediné dobře vypadající dámské sněhule na trhu. Jsou teplé, díky umělé kožešině nebude táhnout dovnitř a navíc to vypadá dobře. Zdá se že budou teplé, vyzkoušeno v terénu ještě nemám.
Podrážka nevypadá bůhví jak odolně do terénu, ale do města na postávání na vánočních trzích to bude ideální. Taky nejsou nijak extra měkké jak jsem zvyklá u sněhulí Columbia.
Mám k porovnání sněhule Columbia minx mid, což jsou opravdu hodně teplé boty s výraznou podrážkou, ale neladí mi tak dobře k městským otfitům jako tyhle Moon Boot. Takže Columbie do přírody, Moon Boot do města.
Vodeodolne, teple a ľahučké..a samozrejme jednotka za dizajn
Kúpim si ešte ďalšie..
Jsou nádherné
Nemají zip, po rozvázání tkaniček nelze do úzké boty dát mohu ,nepruži, nejlepší by byla nějaká roztahovací membrana
Krásné ale nepraktické
Boty jsou pěkné, kvalitní. teplé.
Objednala jsem na doporučení o číslo větší, sedí perfektně.
Krásně sedí na noze.
Skvělý a pohodlný design
Design.
Jsou super moc spokojená
opravdu v nich není zima; jsou krásné; objednala jsem si o číslo větší a je to tak ok
není to na dlouhé túry, ale to od tohoto typu bot ani nečekám
úžasně teplé
dost úzké, špatně se obouvají a vyzouvají
Nádherné botičky
Teplé, pohodlné
Za danou cenu bych čekala adekvátní vysokou kvalitu provedení / ušití odpovídající značce. Trochu křivé švy a celkové zpracování je spíše průměrné, čekala bych lepší provedení.
Cena neodpovídá kvalitě.
Velice teplé a pohodlné
Botičky jsou super teplé, snadno se čistí. Velikost je akorát. Můžete si vzít i o číslo menší, protože je v nich místo i na teplé ponožky.
Nepromikavé a opravdu teplé boty. Cena naprosto odpovídá kvalitě !