Dostatečný výběr

Bezdotykový koš Monzana 109592 je chválený za kvalitní zpracování, tiché zavírání a funkční senzorové otevírání. Zákazníci oceňují i možnost napájení přes baterie a USB. Produkt se jeví jako spolehlivý a vhodný pro ty, kteří hledají estetický a funkční odpadkový koš.
Dostatečný výběr
Velice pěkné a super rychlé dodání jsem mile překvapena
Tak designové je kos dokonalý ,vybrala jsem černou barvu ,která krásně zapadá do mé kuchyně .Kos je velký a je dominanta mého interiéru ,navíc ;také oproti mému předchůdci funguje .Tyden před mým nákupem tohoto koše ,jsem poprvé koupila tento koš v akci ,ale z jiného obchodu ,vlastně jsem senzorový koš viděla prvně v životě .Jak ja se těšila …me zklamání proto bylo veliké ,kdyz kos z motýlkovým víkem otevíral ,ale nedovíral ,musel se dovřít ručně (zřejmě mechanika ),nakonec si ho odnesla radostná mamka a ja zacla hledat .Dnes uz jsem spokojena ,protože můj nový kos nejenže krásně vypadá ,ale navic funguje .USB kabel je třešnička na dortu
Doporučuji všem bez váhání
jsem nadmíru spokojená, nezavírá se okamžitě, dává času na vhození odpadu
zatím jsem nenašla žádný
Napajeni baterie a usb
Kvalita, funkčnost, cena
Velmi tiché zavírání víka.