Recenze Montážní stojan na kola do 50 kg ocelový

Montážní stojan se dokonale hodí pro všechny modely kol, zejména e-kola. Pevná konstrukce se skládá z oceli s práškovým nástřikem a může být zatížena až do 50 kg. Plastové prvky jsou vyrobeny z kvalitního ABS odolného vůči nárazům. Všechny pohyblivé prvky jsou buď vybaveny rychloupínači, nebo jsou připevněny k hlavnímu nosnému ramenu pomocí velké křídlové matice.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 9 recenzí pomocí Seznam AI

Montážní stojan na kola do 50 kg ocelový je podle recenzí robustní a stabilní konstrukce s dobrou nosností pro elektrokola. Uživatelé oceňují jeho kvalitní zpracování a příznivou cenu. Jedinou výtkou je absence českého návodu k montáži, ale sestavení je intuitivní a doplněné obrázky.

• Kvalitní zpracování
  • Masivní a stabilní konstrukce
  • Dobrá nosnost pro elektrokola
  • Robustní provedení
  • Parádní cena
  • Chybí český návod k montáži

flajs527. září 2025

Stojan vypadá pevný, je dobře spracovaný,

Kolo na něm drží, jedná se o elektro kolo.

petr.hanek15. září 2025

Robustní. Drží elektrokolo tak, jak má. I když je kolo uchyceno hodně mimo těžiště, je stojan stabilní a vše drží. Parádní cena.

vanous28. srpna 2025

stabilita držáku

lewis17. dubna 2025

super stojan za rozumný peníze pěkně drží 40Kg e-kolo je skladný, stabilní

f.k.franz16. března 2025

Pro servis amatéra dostačující.

radka.jandova8. prosince 2024

Kvalitní celokovový stojan, doporučuji

Jsem naprosto spokojená

Slávek13. května 2024

Stojan vypadá bytelně a stabilně. To byly vlastnosti, kvůli kterým jsem ho pořizoval. Mám e-bike o váze 24 kg. Již jsem vyzkoušel a jsem spokojen.

Není český návod, na to že je to výrobek EU mohl by tam být. Naštěstí je to intuitivní a nechybí obrázky na montáž.

Nákup pro fandy cyklistiky doporučuji. Předpoklad použití 1x za týden, jen můj osobní názor.

velehradskymilos24. dubna 2024

Povrchová úprava, jednoduchost sestavení a skladnost.

Zápory snad nebudou.

Jsem spokojený. Nyní si mohu už koupit i vytoužené elektrokolo pro který je stojan určen.

Pepa28. listopadu 2023

- kvalitní zpracování - masivní stojan s velkou nosností - taška na přepravu stojanu - velmi dobrá cena - bohaté příslušenství

Velmi dobrý montážní stojan s příslušenstvím za velmi dobrou cenu. Elektrokolo pevně drží. Mohu doporučit.