RC model auta Recenze Monstertronic Across LED RTR 1:12

Recenze Monstertronic Across LED RTR 1:12

Společnost Monstertronic představuje písečnou buggy Across 1:12 4WD. Robustní a rychlá, to jsou vlastnosti modelu. Dokonce i ve tmě, je model díky LED osvětlení viditelný. Vložením baterií do vysílače je model připraven ihned k použití.

petr.k.694. ledna 2025

SUPER RC

libor.klement.privat16. prosince 2024

Prodávat kvalitní výrobky.

m.zvaleny9116. června 2024

Tento obchod všem doporučuji

Roman4. května 2024

Design, cena,jízdní vlastnosti, ovladatelnost

Bohužel jsem musel reklamovat, jelikož po čtyřech dnech odešlo servo. Ale jinak,opravdu rychlý stroj (jízda po asfaltu i šotolině),obratnost v terénu taky slušná ikdyž toto není trialove auto. Za mně super. Že se porouchalo v krátké době, je to stroj...

prochym25. března 2024

Výborné provedení radost jezdit

Za tu cenu super auto

oveca31. ledna 2024

Nahradni dily super

Registrovaný uživatel8. října 2023

je prostě super :)

Registrovaný uživatel29. prosince 2022

Možnost dokoupení náhradních dílů.

Dobré auto na volný čas. Jezdí svižně.

Registrovaný uživatel24. května 2022

- opravdu rychlá buggy - skvěle ovladatelná - za cca 3000 hoooodně muziky - má i světla, která slušně svítí - buggy jde pohodlně rozebrat kvůli čištění - dá se nastavit rychlost, čili ježdění postupně zvládne i dítě dostupnost náhradních dílů (už i v hliníkové variantě)

- vzhledem k ceně žádné

Za necelé 3000 Kč opravdu paráda, zvládne terén i klasické cesty, výhodou jsou i světla, díky kterým můžete jezdit i po tmě. Rychlost okolo 50 km/h je taktéž naprosto dostačující. Doporučuji však přikoupit další akumulátor (k tomu základnímu jsem bral druhý o kapacitě 2500 mAh). Jinak perfektní!

Registrovaný uživatel13. ledna 2022

Děti s ním docela dost bourají a stále drží po hromadě zatím něj. Rc model který jsme zakoupily