Kancelářský papír Recenze Mondi Color Copy A4 300 gsm 125 listů

Recenze Mondi Color Copy A4 300 gsm 125 listů

Matný papír vhodný pro tisk vizitek. Balení 125 listů / 1 balík. Papír pro barevné kopírky a laserové tiskárny. Gramáž 300 g.

svatbanazamku23. října 2025

Rychlé dodání produkt má skvělou kvalitu pro tisk propagačních materiálů.

uklizec5815. března 2025

Super Gramáž

Petr Klokan30. srpna 2024

perfektní papír na vizitky a blahopřání nebo kartičky nebo pozvánky. papír krásně zobrazuje tisk a kontury. barvy jsou přesvědčivě pravdivé. co neuvidíte v počítači na papíru nehledejte.

naše tiskárna má problém 300 gr je opravdu hodně, raději překontrolujte v manuálu ať nejste za hranou jako my

jeto jako kdyby jste potiskli prkýnko z plovoucí podlahy. Neskutečný papír, vynikající karton. U levnějších tiskáren může být problém , Ale jinak super třída.

Registrovaný uživatel10. července 2023

papír s kvalitním povrchem vhodný pro náročný tisk

Registrovaný uživatel23. června 2021

dobrá cena/kvalita jasně bílý – barevný tisk vynikne vhodný do inkoustových tiskáren skvělý výběr gramáží dostupnost

horší na skládání, ohýbání nebo rýhování (doporučuji otestovat)

Papír jsem používala v zaměstnání na tisk firemních letáků (v nižší gramáži na tisk malých brožur), nyní ho používám na svatební tiskoviny jako levnou variantu ke grafickým papírům, zákazníci zatím byli s kvalitou spokojení. Tisknu pouze inkoustem, barvy jsou krásně jasné, ostré. S papírem jsem celkově spokojená, doporučila bych ho na tisk grafiky, omalovánek, tiskovin, ne na fotky (povrch je matný).