Česká hudba Recenze Moment - Dalibor Janda [CD]

Recenze Moment - Dalibor Janda [CD]

Album Moment vznikalo ve studiích od listopadu 2019 do března roku 2021. Je pojmenováno po stejnojmenné písni, kterou si Dalibor Janda nejen složil, ale i otextoval. Píseň je jakýmsi průvodcem lidským životem od narození, přes klikaté cesty, úspěchy, křižovatky, pády i momenty, které vše najednou v životě zcela změní. Album obsahuje deset autorských písní, jeden duet Kapitán Demo feat.

Registrovaný uživatel26. října 2022

Skvělé písničky. Dalibor Janda nikdy nezklame.

Registrovaný uživatel4. dubna 2022

opět krásné písně........... ostatně jako všechny předtím. Příznivcům Dalibora doporučuji toto CD doplnit do sbírky.

Lepší by bylo klasické balení v plastovém obalu na CD (papír není věčný).

Registrovaný uživatel28. března 2022

Objednal jsem CD Dalibora Jandy pro svou kamarádku,která ho zbožňuje,protože jí dal kdysi na nějaké diskotéce polibek a telefon.Občas si pošlou i nějaké SMS-ky.

" Míru Zdar "

Registrovaný uživatel4. ledna 2022

Super Cd

Registrovaný uživatel3. ledna 2022

Tento produkt jsem si vybral abych rozšířil diskografii zpěváka Dalibora Jandy . Takže do mé sbírky cd přibylo další cd .Nové cd jsem slyšel od té doby co ho mám doma asi třikrát,není to moc ale do mé sbírky přibyli další nové cd. Jak mile budu mít chut si tohle cd poslechnout udělám to .

Jak jsem napsal rozšířil jsem diskografii zpěváka . To by jako shrnutí pro mě mohlo stačit

Registrovaný uživatel5. prosince 2021

můj idol