jednorázová plena Recenze Moltex Pure & Nature Maxi 7 - 18 kg 29 ks

Recenze Moltex Pure & Nature Maxi 7 - 18 kg 29 ks

Řada plenek Moltex Pure & Nature se postará o vaše děťátko ještě lépe. Plenky Moltex patří mezi největší stálici v ekoplenkách na evropském trhu a vždy vynikaly svou skvělou funkčností. V nové kvalitě jsou plenky Moltex navíc měkčí, jemnější a také moderní a veselejší. To vše při zachování šetrnosti ke zdraví a životnímu prostředí, což potvrzují i nově získané certifikace.

neeeva19. dubna 2025

Eko plínky s dobrými testy Většinou neprotečou Vydrží i 12 hodin přes noc Vyrobené v EU

Vyšší cena

Registrovaný uživatel20. září 2023

Nebělene, bez chemického zápachu. Skvělého sedi a sají. Jemný design

Používáme je od 4mesice a maximální spokojenost.

Registrovaný uživatel18. června 2023

Vydrží to samé, co neeko pleny. Jsou ekologické, za rozumnou cenu. Vyrábějí se v ČR.

Používáme dlouhodobě. Vyzkoušeli jsme všechny eko pleny na trhu i neeko a tihle jsou ve všech směrech TOP.

Registrovaný uživatel15. března 2022

skvěle sedí, "eko" produkt

Registrovaný uživatel9. ledna 2022

Eko, vydrží celou noc

Registrovaný uživatel19. prosince 2021

dobře sedí a neproteče

Registrovaný uživatel26. března 2021

Naprosto nejlepší, velké, neskrti, nikdy nám neprotekly, vydrží celou noc

Registrovaný uživatel29. srpna 2020

výborně sají výborně sednou zadeček je suchý vědomí, že za nějaké 2-4 roky se použítá plenka plně rozloží - to je paráda, ne?

Registrovaný uživatel18. srpna 2020

Příjemné, neprotečou, dobře přiléhající a těsnící. Lepička dobře lepí i opakovaně - dávám syna čůrat.

Na eshopu vysoká cena. Doporučuji zkusit Kaufland, kde jsem je objevila náhodou... Samozřejmě až po té, co jsem za ně dala více než dvakrát tolik.

Normálně používám látkovky. Hledala jsem ekopleny na dovolenou. Moltex mi vyhovoval. Jestli je ale opravdu šetrný k přírodě, to ví jen výrobce. Doporučuji.