Krytí na ránu Recenze Molnlycke Health Care Mepiform silikon 5 x 7,5 cm 5 ks

Recenze Molnlycke Health Care Mepiform silikon 5 x 7,5 cm 5 ks

Před použitím pečlivě přečtěte příbalový leták. V případě jakýchkoliv otázek nebo nejasností se poraďte se svým lékařem nebo lékárníkem. Příbalový leták je součástí balení každého přípravku.

Registrovaný uživatel20. června 2025

Skvěle drží při plavání i sprchování. Dlouhodobě. Jizva krásně zesvětlala. Chce to ale čas. Nosím od října a jsem velmi spokojená.

Za mě žádné.

Jarmila2. května 2025

Výborné krytí na jizvy.

renatahrbackova12. ledna 2024

bez efektu

Registrovaný uživatel19. května 2022

Jizva po použití náplasti vypadá velice dobře, opravdu není potřeba další promazávaní ani masáže.

Při teplém počasí vydrží jedna náplas jen 3-4 dny, tak je to poměrně drahá záležitost. Ale lepím na čelo, na jiných částech těla, která se tolik nepotí možná vydrží déle...

Registrovaný uživatel10. května 2020

Používám na keloidní jizvy po operaci očních víček cca 2 měsíce. Výsledky jsou super, jizvy již nejsou hmatné a skoro ani vidět. Určitě na tento typ jizev doporučuji.

Registrovaný uživatel31. října 2019

Používám ho s úspěchem na zhojené jizvy po dekubitech jako prevenci před obnovením.

I tak, díky za něj!!!