Inkontinenční vložka Recenze MoliCare Lady 4,5 kapky 14 ks

Recenze MoliCare Lady 4,5 kapky 14 ks

Vložky pro lehký únik moči. Spolehlivě a bezpečně sají, jsou prodyšné a díky Odour Neutralizér zabraňují zápachu. Nový jemný povrch s Aloe Vera je jemný k pokožce a ta zůstává zdravá.

dvorivet9. října 2025

Široké

Před několika měsíci výrobce "inovoval", vložky jsou na délku kratší a jsou lehčí - tenčí. Použití na noc již nevyhovuje.

Lze použít pro slabý únik moči.

Babička24. dubna 2025

Výrobce vložky zmenšil a ztenčil

Užívala jsem několik let,nyní pro mě nepoužitelné

srbova3. ledna 2025

Ten kdo toto vyrábí by měl minimálně 1 den tuto vložku nosit asi to není na vás ale kd,z se ptáte je to hrůza co moje maminka nosit doufám že se toho nedoziju

Dáša30. května 2024

Moc velké jsem vybrala

dasamajercikova14. března 2024

vyhovuje velikost

spokojenst

verabarborastepanova26. ledna 2024

Porovnávala jsem více produktů a zjistila jsem, že mi nejlépe vyhovuje. velikostí, užitečností,

Registrovaný uživatel6. února 2023

vetsinou v lekarnach produkt nemeli a museli jej objednavat a tak to bylo bez potizi a v cas

urcite vase sluzby vyuzijeme i priste protoze jsme velce spokojeni a vsem doporucujeme vyuzit vasich sluzeb

Registrovaný uživatel23. října 2022

příjemně tenká, dost široká a dost dlouhá pro moji potřebu, nebot nemám problém s inkontinecí moče , ale stolice. používám ji pokaždé,když se potřebuji vzdálit z domova.

doporučuji všem, kteří mají problém sestolicí jako já

Registrovaný uživatel12. září 2021

protože jsem ho už měla ničím, jeho kvality odpovídají publikovaným vlastnostem každou noc

Registrovaný uživatel13. června 2021

vložka je dostatečně široká, má dobrou savost , používám ji denně

mohla by být delší

jestliže tyto vložky používá člověk denně, hraje svou roli i cena - proto jsou pro mě tyto vložky nejlepší, splňují svůj účel za rozumnou cenu

Registrovaný uživatel16. května 2021

Dobre zadrzuje until moci