Recenze Moje zapomenuté ploužáky 1 & 2 - Michal David [2CD]

Zpěvák, skladatel a hudebník Michal David patří již několik dekád mezi nejpopulárnější umělce domácí pop music. Složil nespočet hitů, některé z nich se staly i výraznou součástí oblíbených českých filmů. Komplet Moje zapomenuté ploužáky 1 & 2 zahrnuje dvě mimořádně úspěšná alba oblíbených pomalých písní Michala Davida, ke kterým má blízký vztah a které neprávem zůstaly ve stínu jeho velkých…

rimcar17. června 2026

Určitě si ještě něco objednám

moderntalking12. února 2026

Cajk

tony.poli8. září 2025

Michal David všechny své starší pomalé songy nahrál zcela nově, nejsou zde tak nahrávky známé ze starých desek. Písničky ,jako např. Líbezná, Nikdo nepřišel, Proč právě já atd., zde dostaly nový kabátek. Zdařila se i cover verze písně kapely Toto - I won't hold you back - tady se to jmenuje Záhadná. V originále moje srdcovka. Doporučuji mít obě alba, která vycházejí i samostatně anebo na LP deskách. Že je M.David vynikající hitmaker se na tomto kompilačním 2CD jen potvrzuje.

veverka.pa6. května 2025

- krásné písničky