Recenze Mluvící balík - Gerald Durrell (čte Petr Vaněk) CDmp3

Recenze Mluvící balík - Gerald Durrell (čte Petr Vaněk) CDmp3

Prázdniny v Řecku právě začínají. Penelopka, Petr a Šimon si hrají na pláži, ale náhle se k nim po vlnách přiblíží velký balík, z něhož se ozývají záhadné hlasy. To vzdělaný papoušek Papouš a jeho zpívající pavoučice Dulcibela připluli hledat pomoc pro zemi Mytologii, kterou ovládli krutí baziliškové. Děti se s nimi vydávají na fantastickou pouť za laskavým čarodějem H.

Registrovaný uživatel26. srpna 2024

Skvělá kniha, kterou dobře znám a četla vícekrát. Bohužel můj výtisk byl už tak poškozený, že jsem investovala do nové knihy.

Registrovaný uživatel27. května 2021

Super knížka pro děti.

Varianta CD
Registrovaný uživatel19. dubna 2021

Nekonečně skvělá kniha pro děti cca 8-10 let Mám od dětství, aktuálně jsem jí zásobil již široké okolí dětí kamarádů a známých

nevím co vedlo nakladatelství v novém vydání ke zjednodušení kreseb pana Adolfa Borna - původní byly naprosto úchvatné, teď je to tak trochu bezkrvé...

Kniha do koždé dětské knihovničky, trefí-li se správně věk, pak nezapomenutelný titul z dětství

Varianta CD
Registrovaný uživatel7. dubna 2021

Četla jsem jako dítě, teď čtou moje děti.

Líbila ee

Registrovaný uživatel27. prosince 2019

Krásný příběh pro kluky i holky, plný napětí a fantasie!