Zápisník Recenze Mladá fronta - Babička vzpomíná

Recenze Mladá fronta - Babička vzpomíná

Tato nádherná kniha je skvělým dárkem nejen pro babičku, ale i pro její děti a vnoučata. Díky pečlivě vybraným otázkám si vaše babička vybaví ty nejkrásnější a nejdůležitější okamžiky svého života, zapátrá v paměti po vzpomínkách na dětství, rodinu, manželství, přátelství i úspěchy, a zmapuje tak svůj život od narození až po současnost. Vyplňování této knihy, ať už vlastnoručně, nebo za vaší…

davidovah17. dubna 2025

velmi vhodný dárek ke kulatinám babičky

Registrovaný uživatel17. prosince 2021

Objednávka knihy byla na přání známé,která nemá a nepracuje s internetem. S knihami je moc spokojená.

Registrovaný uživatel11. března 2021

Zajímavé otázky

Místy málo možnosti se více rozepsat

Cena odpovídá kvalitě

Registrovaný uživatel6. března 2021

MAle rozmery pro fotky. Celkovy format knihy mohl byt v A4, pri nabidce pro prodej na internetu nelze prohlednout stranky. Je tam zbytecne moc vzpominekna detstvi misto vzpominek na vnoucatka o kterych by se dalo vice napsat.

Registrovaný uživatel26. října 2020

Kniha je malá, dává možnosti babičkám vzpomínat, navádí, já ho nepoužívám, objednávala jsem je jako dárek pro novopečené babičky.

Knihu doporučuji.