Je o něco větší než moje lehátko, takže se do ní dobře dává.
Podle mně by se mohla lehátka dodávat přímo v brašnách

Mivardi Stealth Stealth Flat 8/Flat 6 je podle recenzí kvalitně zpracovaný produkt s dobrou stabilitou a pohodlným povrchem. Uživatelé oceňují jeho prostornost a odolnost v terénu. Jedinou výtkou je, že brašna není součástí balení, což by někteří zákazníci uvítali.
Je o něco větší než moje lehátko, takže se do ní dobře dává.
Podle mně by se mohla lehátka dodávat přímo v brašnách
Dostatečně prostorná, jsem spokojený
Pevná taška super
Super čekal jsem že to budu muset natahovat na krev a je tam i dost volno takže se v pohodě natáhne na lehátko za mě super
Přesná velikost
výborné krásně to pasuje
cena ,8 štelovatelných noh do terénu s velkými patkami proti zaboření do bláta ,kvalitní zpracování,místo gumy šnůra neležíte jak v lavoru,kraje omyvatelné,na ležící části teplý příjemný mikroflece
kvalitní lehátko za super peníze ,není to Nash ,ale za tu cenu nic lepšího nekoupíte doporučuji dokoupit polštář a futrál ,rozhodně doporučuji koupit osminohé lehátko hlavně kvůli lepší stabilitě komfortu a životnosti lehátka
Dárek pro manželku
potřebovali jsme složená lehátka uskladnit a udělali jsme dobře, děkujeme.
doporučujeme, jsme spokojeni.
Manžel dpstal k narozeninám a hned na týden jel otestovat. Prý super, tak vzhledem k počasí a zkušenosti s jiným určitě mohu tedy doporučit
tento produkt nevlastním,tak nemůžu hodnotit !