Snadná manipulace. Hned ten den večer byl v něm dva a půl kilový kapřík.

Snadná manipulace. Hned ten den večer byl v něm dva a půl kilový kapřík.
Prostorny podberak za dobrou cenu
Velký parádní
kvalitní síťka,kovový střed
rukojeť nedrží,v síťce protržená oka
Po týdnu se rozložil na 3 díly, ramena podběráku jsou z měkkého materiálu.
Cena, kovový kloub, relativně dobře skladný.
Hned při prvním roztažení teleskopické rukojeti došlo k jejímu vysunutí z aretace...šlo to dát zpátky ale už to důvěru nebudí..
china
Velmi lehký a poměrně dostatečně dlouhý. Používám ho pořád.
Super cena
Překvapivě lehký
Ramena podběráku krytá
Kovový střed
Vcelku hezky vzhled
Více druhů sítí
Černá síť podběráku ze stran je moc tvrdá
Kovový střed nelicuje z levým ramenem špatně se rozkládá
Rukojeť nevypadá moc bytelně
Pěkný podběrák pro nenáročné. Mám obavy z černé síťoviny že by větší ryby mohla poranit. Rozložení kovového středu dá práci, rameno nelícuje se středem časem bych měl strach že rameno nevydrží křížení materiálu a povolí v nýtu ramene nebo šroubů středu. Rukojeť je z hliníku u středu je nejmenší průměr. Zase si pokládám otázku jestli je dostatečně podimenzovana rukojeť vzhledem k větším úlovkům. Podběrák jsem kupoval z důvodů ceny, nemohl jsem v tuto chvíli investovat do podběráku za 2000. Minulý podběrák jsem měl 7.let byl výrazně dražší ale ulomilo se mi rameno vzhledem k únavě materiálu 10kg kousek už nevydržel. Doufám že tento nový kousek poslouží.
Jen po namočení je trošku těžší
délka držadla
při lovu ryb
Síťka je dobrá.
Jednotlivé díly teleskopické rukojeti vypadávají. Šroubky, které drží ramena se síťkou nedrží. Za 6 měsíců používání nic moc.
Snadno rozdělávatelné snadná manipulace
Neustále se při rozdělávání rozpadává nádrži ve spojích
Jinak velmi příjemný pomocník
Lehký
Špatně slepené díly rukojeti :-(
To co jsem chtěl
Za tu cenu žádné
Chyt a pust-velice slušný obchod.