Líbí se mi že se dají zaaretovat nohy

Líbí se mi že se dají zaaretovat nohy
Skladnost, kvalitní materiál.
Fakt perfektně skladný. Přidal bych dva suché zipy, aby opěradlo po složení drželo při sedáku.
Super křeslo s vozíkem v jednom.
Nejde sklopit opěrka zad. Po ani ne roce styděla pneu na kolečku. A píchlo se. Nenašel jsem na stránkách kde koupit nové. Nakonec jsem koupil plné kolečko v Decatlonu. A už mám i potrhaný polstr.
Výborný nápad spojit vozík s křeslem. Akorát par chyb to ma.
UNIVERZALNOST
Velmi pevná konstrukce
Velká vůle v v madlech řidítek
Doporučuji v pohodě odvezu co potřebuji,lepší jak na zádech a v rukách.
Není polohovací opěradlo
Chodím od auta k vodě nějakých 250m a tohle je skvělý pomocník, 1 cestu šetří, námaha poloviční. Bez problémů se dá jet po louce, lesní cestě.
Jedna nožička jde vysunout výrazně více ztuha, než ostatní tři, jeden úchyt kolečka sedí pakně, druhý má vůli, ale chápu, tolerance jeklíků nějaké jsou.
super na přepravu rybářského vybavení k vodě a zároven jako sedačka.
Jednoduché složení, snadná manipulace, pohodlné sezení
chytrý nápad
za ty peníze by měly být opěrky rukou v sadě
Opěradlo není polohovací - pro výrobce by to neměl být problém udělat.
Váha, stabilita, velký pomocník.
Krátké rukojeti, moc blízko u sebe.
Rychlá montáž. Super přeprava.
Hodně laciné kolečko!!!!!
vinikajici velice pohodlnne a převezu cokoli
Rychlá montáž a demontáž, pohodlné sezení a přeprava rybářských potřeb.
Pohodlné více účelové ..prostě bomba.
Za ty peníze by to chtělo ktomu aspoň madla.
beru moc věcí z auta k vodě
Kdo potřebuje cestovní křeslo,tak se bude hodit i relativně pohodlné...
pro převážení lehké,snadno složitelné, já oceňuji větší hloubku sedáku, lze snadno "hodit nohy nahoru".u vody nechám z toho důvodu záměrně nasroubovane i jedno madlo. za mě totálně splnilo očekávání .
z jiného Mivardi znám vystřelovací nožičky,ty zde chybí,vysunuje se tahem. trochu postrádám polohování opěradla, ale výměnou za funkci vozíku to stojí.
naprosto dle představ, vše naložím a jedu...
Vejde se na něj dost věcí
Rukojetě by měli být z pevnějšího materiálu
Jinak spokojenost