rybářské lehátko Recenze Mivardi CamoCODE Air8

Recenze Mivardi CamoCODE Air8

Uvnitř lehátka je ukryta velmi odolná samonafukovací matrace s ventilem, přístupným ze zadní strany polštáře. Nad touto matrací se nachází další výplň z dutých vláken, překrytá hřejivým a pohodlným fleecovým potahem v unikátním CamoCODE designu. Tato kombinace zajišťuje dosud nepředstavitelný komfort i tepelnou izolaci. Lehátko je ploché díky konstrukci rámu bez použití kloubu.

jimikv29. července 2025

Nejlepší co jsem kdy měl.

jan.gruner30. března 2025

Neskutečně pohodlné a prostorné. Možnost přifouknuti samonafukovací matrace a tím mít možnost nastavení tvrdosti je skvělý nápad. Doporučuji.

Registrovaný uživatel18. července 2023

Pohodlné, lehké lehátko s velkou nosností. Ihned odzkoušeno na dovolené. Spaní pod širákem bylo lepší než doma v posteli. Všem doporučuji, lehátko Air8 je dobrá volba a investice stojí za to.

Registrovaný uživatel6. června 2023

Super postel, týden na rybách a záda v pohodě

Registrovaný uživatel19. října 2022

Lehátko je extrémně pohodlné, příjemné na odpočinek i spaní. Dobře vyřešené detaily.

Z osobního přesvědčení doporučuji lehátko jiným zájemcům.

Registrovaný uživatel21. března 2022

Pohodlné, dá se přifouknout, stabilní, boční kapsa na cokoli, kterou si můžete přikoupit

Super hřejivé lůžko do přírody. Doporučuji!!

Registrovaný uživatel13. srpna 2021

Pohodlné,měkké,snadno rozložené i slozene

Dofukování matrace do tvrda- obtížné přez jeden ventil pro vyfouknuté a dofouknutí ! Nejlépe by fungovaly dva.

Celkově vyhovující.