Lehkost
Otvirani a sklapeni operky zad.Spatna prehlednost

Mivardi Camo Code Arm je rybářské křeslo, které vyniká pohodlným sezením, nízkou váhou a kvalitním zpracováním. Většina uživatelů oceňuje jeho skladnost a pevnost, ale někteří zmiňují problémy s konstrukcí a kompatibilitou. Pro běžné rybářské použití je vhodný, avšak pro vyšší postavy nebo specifické využití může mít omezení.
Lehkost
Otvirani a sklapeni operky zad.Spatna prehlednost
Velmi pohodlné sezení a nízká váha.
Je to velmi zdařilý doplněk pro rybaření. Proto doporučuji její koupi všem rybářům.
Potřeboval jsem nové
Váha, pohodlnost, přepravní rozměry.
Vzhledem k rozměrům křesla je hodně pohodlné. Odzkoušel jsme na tří denní výpravě a s přehledem obstálo.
Pohodlný
"vrže"
Kupoval jsem pro účel myslivosti a pro tento výrobek nesplňuje předpoklad "tichosti". Sebemenší pohyb byl provázen vrzavými zvuky, které vydával šev látky. Pro rybolov asi dobré a pohodlné, pro myslivost nevyužitelné.
polohovatelna zadat
tenky sedak
Krátce po koupi se mi sklopily zadní nohy, takže jsem hodil záda ikdyž je tam pojistka, sedák se dost rychle prověsí a šev tlačí do zadku ,dost velké zklamání
Bezvadný křeslo nemá chybu.
váha, pohodlné sezení
Dobrá kvalita zpracování za dané peníze.
Váha.
Produkt by mohl byt lépe kompatibilní s dalším produktem Mivardi transportním popruhem.
Pohodlné ,doporučuji
Dost malá a málo pohodlná
Lehké, pohodlné
Uvidíme v provozu, Zatím jsem nic neobjevil
Pokud vydrží v terénu mých 100 kg, tak nemá chybu
váha, pohodlné
zatím spokojen
Lehkost, pevnost, skladbost, dobrý materiál
Menší opěrná plocha zad pro vyšší lidé