Recenze Mitas Terra Force-R 150/70 R17 69 V M/C TL R

Recenze Mitas Terra Force-R 150/70 R17 69 V M/C TL R

Mitas Terraforce-R je určena pro cestovní enduro. Dezén pláště Mitas Terraforce-R je vhodný jak na silnici, tak do lehkého, suchého terénu, a to v poměru 90 % silnice a 10 % nezpevněný povrch. Pneumatiky Mitas Mitas Terraforce-R jsou ideální volbou pro každodenní kratší cesty i pro dobrodružné, delší jízdy se spolujezdcem a zavazadly. Novinka nabízí oběma skupinám řidičů bezpečnou, dynamickou…

Bigmen9. dubna 2025

Rozumná cena Vyhovuje použití, kdy většina jízd je na zpevněných površích drží na "hadech" drží v náklonech Označení R, tedy radiální konstrukce, která je předepsána výrobcem motocyklu (některé mají B-tedy Biass, jiné bez označení-tedy diagonální) chtěl jsem vyzkoušet něco jiného

není dvousměs

Provozuji na V-Strom DL1000. Po Michelinech Anakee 2 a 3 jsem chtěl zkusit jinou značku. Na Anakee 3 najeto cca. 8000 km, přední dokulata, ale na mostech, zadní placka. Tady se nájezd uvidí. Když to není dvousměsná pneumatika, pravděpodobně bude nájezd nižší. Zase byla nižší cena. Oproti zmíněným Michelinům lépe zvládá přejezdy opravy silnic (hady) v náklonu. Zatím jsem necítil klouznutí. Motorka dobře ovladatelná. Jízda zkoušena i za teplot lehce nad nulou na promrzlé silnici a nenašel jsem zápory. Taktéž teploty kolem 15°C jsou v pohodě. Jízda na mokru nezkoušena.

panpes25. ledna 2025

Kvalitní pneu za dobrou cenu

Registrovaný uživatel11. července 2024

tiché vzorek píše na silnice, mimo do terénu spíse ne velmi dobře sedí v zatáčkách

uvidíme co vydrží

plechaty.pavel21. června 2024

Mám pneu krátce, ale příští guma bude opět stejná

potok624. května 2024

Na silnici velmi dobré, Za tu cenu bezkonkurenční. Vyrobeno ve Slovinsku. Co se dá dělat.

Registrovaný uživatel25. září 2023

používám už několikátou sadu a když jsem s něčím spokojený, tak neměním.... dobrá výdrž, sedí i za mokra i za sucha a i polnacku dá.

Registrovaný uživatel10. října 2022

Najeto zatím málo ,ale spokojenost. Dobře sedí na silnici a vypadají pěkně na moto.

Registrovaný uživatel22. července 2021

Dobrá cena, dobře drží

Registrovaný uživatel10. května 2021

Dobre vlastnosti, sedí na cestak.

martin.vacek19. července 2020

Guma po zahřátí dokonale drží na vozovce, má v poměru cena / výkon vyjímečnou životnost i při nešetrném zacházení. Zakoupeno už jako moje druhá sada a jsem opět maximálně spokojen.

Nenalezl jsem. Ve své cenové kategorii špička.