Recenze Mitas E-07+ 150/70 B17 69 T R TL

Recenze Mitas E-07+ 150/70 B17 69 T R TL

Nástupce oblíbeného modelu E-07. Pneu disponuje většími bloky, což zlepšuje jízdní vlastnosti a dává pneumatice výrazně modernější vzhled. Většina předních pneu nadále zůstává pod původním označením E-07 a jsou určené, ke kombinaci právě s novinkou E-07+. Ideální použití je na silnice 50% a 50% terén.

Registrovaný uživatel15. června 2022

za ty peníze super pneumatika na cestování, která nemá problém v lehčím terénu a nezklame ani na silnici.

Registrovaný uživatel2. září 2021

- poměr cena/vykon - vlastnosti - vzhled

- žádné jsem nezjistil

Registrovaný uživatel1. července 2021

Na silnici drží krásně. Co se sucha týče ten rozdíl od silniční gumy je jen nepatrný. Na mokru jsem to z respektu nezkoušel, ale kam až jsem zašel, byl jsem spolojený. V terénu pecka, mám na 1150 gs a projedu vše, samozřejmě krom bahna nebo mokré trávy - tam jsou všichni bez špuntů ztracení.

Nikdy neobjednávat před WeDo dopravní společnost. Každý den, cely jeden týden mi bylo psáno ze zboží přijde následující den. Člověk si vše zařídí, a nikdo nepřijede. Druhy den zase e-mail, esemeska ze balík přijede. Nikam se nedovoláte a pokud po sté konečně ano, všechny jsou neprijemní a stejně vám nepomohou protože kurýr je k nedohledání.

Registrovaný uživatel10. května 2021

Výborná pneu za dobrou cenu.

Předchozí typ vykazoval únik vzduchu na předním kole. Uvidíme co tento vylepšený.