Televizní anténa Recenze Mistral MI-ANT100

Recenze Mistral MI-ANT100

Anténa Mistral MI-ANT100 pendrek pro karavany, mini anténa se zesilovačem vhodná pro mobilní příjem digitálního pozemního vysílání DVB-T2 H.265 a digitálního DAB+ rádia. Disponuje ziskem až 26 dB. Integrovaný zesilovač lze napájet 5 V z USB portu nebo USB nabíječky. Využití pro nákladní automobily, taxi, lodě, jachty, letní domy, karavany, obytné automobily nebo pro použití doma.

cvetan.k18. října 2025

kompaktni

zničeho nic začně bzučet ,

petr29. července 2025

Vykon nic moc. Čekal jsem že se naladí tv kdekoliv bez natáčení antény a hledání směru a bohužel tomu tak není.

Registrovaný uživatel1. listopadu 2022

Zatím funguje jak má

Slabší propojovaci kabel ale funguje

Registrovaný uživatel6. září 2022

Funguje skvěle jak doma,tak v karavanu nebo lodi.Vřele doporučuji,cena velice příznivá!

jarod72pm2. září 2022

chytá veškeré dostupné stanice DAB+ a Digital TV T2 do 20km výkon poměr cena/výkon malá praktická všesměrová magnet na auto kabel 4 metry

Naprosto dokonalá anténa na digitální příjem televize a rádia ! Jsem maximálně spokojený . Mám ji v bytě jako pokojovou a poradila si se vším .

Registrovaný uživatel31. května 2022

Dobrý výkon, dlouhý kabel.

Nerozebíratelný spoj, takže při protahování nutno dělat zbytečně velkou díru nebo přestihnout kabel, silně svítící dioda, pro dobrý příjem musí být umístěná venku.

Spokojenost, už jsem koupil 3.

Registrovaný uživatel22. listopadu 2021

Kvalita příjmu vynikající,pracuje horizontálně i vertikálně.

Registrovaný uživatel27. srpna 2021

Poměr ceny a výkonu

Malá, dobrý signál,máme na karavanu a jsme spokojeni

Registrovaný uživatel17. srpna 2021

Vhodní do obytného auta

Zatím tam kde jsem to zkoušel nikdy se nic nenaladilo tak že velmi nespokojen.