GPS navigace Recenze MIO Spirit 8670 LM

Recenze MIO Spirit 8670 LM

Model Spirit 8670 LM Truck patří mezi nejvýkonnější a nejspolehlivější navigace na trhu. Navigace je vhodná jak pro turisty, tak pro řidiče z povolání. Široký 6,2" displej vám vždy zobrazí kompletní přehled o trasách i dopravních aktualitách. Bohatá výbava pak zajistí, že do cíle dorazíte vždy včas a v pohodě.

Registrovaný uživatel6. října 2021

Dobrý den, tato navigace, kterou jsem dostal darem nikdy nefungovala a nefunguje. Baterie stále vybitá. Ještě nic nezadám a už hlásí odbočte vpravo. Patrně si zapamatovala první cestu do Prahy. Resetovat nelze. Při každém zapnutí - což je u současných vozidel a jejich zásuvek 12V každé otočení klíčkem, požaduje potvrzení o načítání map. Než toto všechno provedu jsem i bez navigace v cíli. Opravdu jak přijít o nervy nebo způsobit dopravní nehodu.

Varianta Europe
Registrovaný uživatel28. června 2021

Nefungovala doteková plocha

Psholzsro6. března 2021

Nevím jaké napsat žadné jsem nenašel max Tmc že funguje

Pro profi použití nanic Hledá pro Truck nesmyslné trasy- Saint Etiene do Česka nenajde cestu pokud zadáte neplacené useky. Pořád chce přepinat do režimu OA Trasa Čr - Clermont povede pres pořádné kopce kde se dá jet tak na 2 pritom existuje cesta o 80 km delší ale roviny. Je toho víc ve vyhledávání

Dobrá pro OA pro Truck k ničemu

Registrovaný uživatel29. září 2019

Displej nemá žádný kontrast,málo čitelný. Ze Znojma do Vídně mě chce vést přes Mikulov,což je nesmysl. Nefunguje upozorńování na pevné a jakékoliv jiné radary i když je tato funkce uvedena,v navigaci se dá seřizovat ale nefunguje,to je další závažný nedostatek. Po reklamaci mi byla navigace vrácena s tím že je všechno v pořádku!!!

Velké zklamání jak od navigace a i od servisu,vyhozené peníze.

Registrovaný uživatel8. července 2019

Cena, nastavení Truck

Špatná viditelnost na slunci, nepřehledný náhled celé trasy - vůbec se nelze zorientovat, kudy hodlá navigace jet a nedá se ani zvětšit určitý úsek, funkce TMC je úplně k ničemu - nezobrazuje komplikace graficky, ale pouze ikonou, kterou si musíte rozkliknout a poté přečíst text a o nějakém případném zdržení na trase ani slovo, dost mizerná databáze adres, v mém případě nefukčnost TMC při koupi, databáze rychlostních radarů fungovala pouze tři měsíce a neuměla udělat rychlostní průměr. Technická podpora, jakož i servis úplně neschopní lidé.

nejhorší navigace, kterou jsem měl za posledních 15 let v autě