V lese naviguje celkem v pohodě
Dlouho trvá než chytne signál GPS oproti hodinkám, vypadává signal a v zástavbě, mezi domy končí, tam už se nechyta vubec
Takřka nepoužitelné pro moje potřeby, vráceno.

V lese naviguje celkem v pohodě
Takřka nepoužitelné pro moje potřeby, vráceno.
cena a výkon jednoznačně
dá se dokoupit externí držák
umožňuje import GPX souboru, takže plánování cesty z turistických seznam mapy.cz úplně v klidu třeba
odpovídající displej, neleskne se, i s rukavicemi cítí dotek dobře.
Dobrá cena za cyklonavigaci, a hlavně dlouhý výdrž baterky. GPS startuje asi do 20-30 sekund venku (v baráku nefunguje žádná cyklonavigace).
Import GPX je dobrá vychytávka, přes mioshare web a počítačový program Cycloagent.
Vzhledem k ceně velmi dobrá věc, samozřejmě nemůžu čekat citlivost a hbitost jako u mobilního telefonu, ale ten zase je křehký a nic nevydrží baterka. Cyklonavigace drží na řiditkách dobře a má kvalitní mapy. Celkově na jízdy a výlety ideal cena výkon.
super cena, GPS a jednoduchost ovládání
Kvalita a dodání
Bez návodu k použití
Budu ho vracet.Špatně funguje.Hodně ztrácí signál.
Na sluníčku leskle sklo odráží světlo a není nic vidět. Po zadání v nastaveni vyberu vyloučení silnic a přednost cyklostezek naviguje kamkoli i po naprosto nepoužívaných cestách… do konce na jasných rozcestích doporučuje jinam než po cyklostezce. Držák nemá aretaci tak ze se nakonec se uvolnila a došlo ke ztrátě. Nasa zkušenost na trase Praha-KV-Praha 320 km byla nejhorší v životě!
Nekupovat!
Funkce překvap mě
Pomalá, nepřehledná, nepružná
Vrátil jsem po jednom vyzkoušení
cena,
skvělá čitelnost na slunci,
slušná výdrž baterie
voděodolná
Neskutečně poddimenzovaný SW a HW. Dodávaný originální držák na řidítka je nepoužitelný
Navigace nestíhá- povely povětšinou přicházení pozdě,
malá interní paměť-v případě,že si tam necháte veškeré mapové podklady Evropy,zbývá v navigaci cca 600MB volného místa.Po uložení historie a při nahrávání aktuální trasy se navigace sekne a nejde nic-vyřešeno reklamací a následným vymazáním mapových podkladů pro uvolnění interní paměti přes Cykloagenta
Držák na řidítka nepoužitelný-deformuje se a pak v tom navi nedrží-buď držák na řidítkách neutáhnete-navi drží ok,ale celé se to na řidítkách protáčí,nebo to utáhnete a držák(kombinace guma+plast) se zkroutí a pak v něm navi moc nedrží.
Neskutečně mizerný příjem signálu GPS-navigace se ztratí i v Praze na cyklostezce.
Než se chytne,trvá to neskutečně dlouho,mnohdy pomohlo jen restartování.
Automatické přeplánování trasy trvá věčnost,v případě,že místo znáte a chcete jet jinudy,nefunguje moc spolehlivě.V případě,že sjedete z trasy,navigace vás tvrdohlavě a tupě žene zpátky 3x delší cestou,než alternativní varianta ,kterou se lze vrátít zpět na vaši trasu
Navigování s pomocí pípání a rozsvěcování displeje nepoužitelné-povely přicházejí se zpožděním,dávno po tom,co jsem měl odbočit.Řeší to trvale rozsvícený displej-bohužel pak výdrž rapidně klesá.
NAVIGACI ROZHODNĚ NEDOPORUČUJI,ZA 4 TISÍCE JE TO DRAHÝ ŠPÁS.
Dobrá cena, kvalitní.
Vždy dovede do cíle
Upozornění na zatáčky a odbočky pípáním není skoro slyšet. Stačí jen mírný šum kolem uší za jízdy a není nic slyšet,
jinač v pohodě
Robustní, splňuje co má, upevnění na řídítka drží (hodilo by se ještě jedno). Export a import gpx, ale přes Agenta ve Windows. Záznam projeté trasy.
Mapy detailní, ale nemají české turistické značení a málo popisů místních jmen. Co do přehlednosti Mapy.cz mnohem lepší. V podstatě si nelze plánovat trasu na mapě v MioShare, špatná orientace. Lze obejít např. naplánováním v mapy.cz, export gpx, import gpx do Mioshare, synchronizace přes Agenta do navigace - funguje, ale opruz.
Display málo citlivý na dotek, často se tlačítka musí mačkat opakovaně. Doporučil bych BT komunikaci s mobilem, což tento model nemá, musí se synchronizovat přes kabel a Agenta ve Windows, což je nešikovné a proprietární řešení.
Mapy jsou podle mě detailní, ale detaily jsou špatně identifikovatelné. Jinak robustní HW řešení, zatím spolehlivě funguje, dobrá výdrž baterie. Absence BT nebo wifi komunikace s mobilem či PC.
neupozorňuje hlasem
trasa se lisila od dalsích 4 navigací...
vratil jsem