Recenze Minka Boras 280 x 63 cm

Mlynářské schody Boras od výrobce Minka jsou masivní smrkové schody s bezpečnostním zábradlím. Tloušťka dřevěných profilů je 27 mm. Jedná se o chemicky neošetřené dřevo. Schody disponují pohodlným zábradlím a širokými nášlapy.

Shrnutí recenzíVygenerováno na základě 7 recenzí pomocí Seznam AI

Schodiště Minka Boras je chváleno za kvalitní zpracování, jednoduchou montáž a vhodnost rozměrů pro daný prostor. Zákazníci oceňují jeho pevnost a příznivou cenu. Produkt se jeví jako spolehlivá volba pro ty, kteří hledají funkční a esteticky zpracované schodiště.

• Dobré dílenské zpracování
  • Jednoduchá montáž
  • Pevná konstrukce
  • Vhodné rozměry pro daný prostor
  • Dobrá cena
  • Zákazníci neuvedli žádná negativa.

HelDor1. srpna 2026

Rychlá montáž

f.huerdler3. října 2024

Vse dobre pasovalo, jednoducha montaz

Vse supr!

Registrovaný uživatel8. srpna 2024

schody pasují a dílenské zpracování je moc pěkné, zručný člověk nemá problém je sestavit a postavit. Už na fotografii na internetu se mi líbily a věřil jsem Vám že opravdu tak hezký budou i ve skutečnosti a oni jsou, precizně zhotoveny a pasují do sebe, jen jsem ze své iniciativy srazil hrany na schodech i otvorech a vyplatilo se a schody budeme používat často moc děkuji Čermák Jaroslav spokojený zákazník

jen tak dál, dělejte svoji práci a zákazníci se jen pohrnou Váš spokojený zákazník Čermák Jaroslav

zdenek.fisak29. června 2024

Dobrý výrobek

Jiri.Weinlich22. prosince 2023

celkem pevná konstrukce

Registrovaný uživatel12. srpna 2022

Výrobek má vhodné rozměry pro daný prostor. Je dobře zpracovaný, pro zpevnění spojů jsme použili lepidlo. Velmi dobrá cena.

Registrovaný uživatel8. srpna 2022

Jednoduchost