Detektor kovů Recenze Minelab Go Find 11

Recenze Minelab Go Find 11

Detektor kovů Minelab Go Find 11 je určen pro děti a nenáročné začátečníky. Disponuje pouze základními funkcemi, ale na druhou stranu poměrně slušným dosahem. Vyznačuje se velmi jednoduchou obsluhou a vysokou přesností nalezení objektů díky nízkofrekvenčním vlnám. Vestavěný velký LCD displej poskytuje informace o typu nalezeného objektu s uvedením hloubky, ve které se nachází, kromě použitého…
Porovnat ceny 2 990 Kč

vitekdolezal3. října 2025

Detektor má 8 letý vnuk, citlivost je dostačující, lehce se posouvá a není těžký

Jirka9. června 2025

Finguje tak jak má.

jardakomurka13. května 2025

Kupoval jsem pro kluka. Mile mne překvapila kvalita provedení, hmotnost a funkce. Na obyčejné hledání obzvlášť pro děti naprosto super.

mrva45621. ledna 2025

Nevím deti ho dostaly k vánocům. Od té doby se neozvaly.

Registrovaný uživatel24. března 2023

Lehký a snadno se dá rozložit a složit

Není žádný zápor snad jen když zapnu diskriminaci železa pipá mi další kontrolka a ono železo

Jako najde všechno i mince už byli a převládá železo nábojnice plechovky víčka kus pásu z tanku starý nářadí

Registrovaný uživatel2. ledna 2023

Pípa skoro porad a moc citliví

Registrovaný uživatel1. ledna 2023

Lehký, pro deti ideální Snadné ovládání

Ukazuje šroubky i když hodím na zem zlatý prsten, A v trávě moc nereaguje, ale máme chvíli třeba se stačí naučit s ním pracovat

Za nás asi poměr cena výkon odpovídající